Beneficii
? Imbuntateste sanatatea inimii
? Regleaza tensiunea arteriala
? Imbunatateste sanatatea ficatului
? Ajuta in caz de flatulenta, balonare sau diaree
? Ajuta in caz de mahmureala
? Suport metabolic
? Sursa naturala de flavonoide
UN AJUTOR NATURAL
Anghinarea si ridichea neagra sunt utilizate in mod traditional pentru a facilita digestia si pentru a promova bunastarea ficatului. Pentru suplimentele noastre folosim un extract de frunze de Anghinare organica (10:1-20:1) cu 2,5% de Cynarine si un extract de radacina de Ridichi negre (10:1) cu 2% de flavone. Fiecare capsula contine 500 mg de extract organic de frunze de Anghinare si 250 mg de extract de radacina de Ridichi Negre. Produsul nostru este vegan, fara aditivi artificiali si nu este modificat genetic. Intr-un flacon: 90 de capsule. Dozaj recomandat: 1 capsula pe zi.
SPECIAL CONCEPUT PENTRU?
Anghinarea este un ciulin puternic, care se numara printre cele mai bogate legume in antioxidanti. Frunzele sunt o sursa excelenta de diferiti fitocompusi, cum ar fi acizii cafeici (acidul clorogenic, acidul rosmarinic si cinarina) si luteolina.
In medicina traditionala, anghinarele si ridichile negre au fost utilizate in principal pentru sustinerea functiei hepatice. Vechii greci si romani considerau anghinarea ca fiind un ajutor digestiv valoros.
Spre deosebire de inimile de anghinare, frunzele sunt destul de dure, motiv pentru care, de obicei, nu sunt consumate. Cu toate acestea, frunzele de anghinare nu ar trebui sa fie trecute cu vederea, deoarece sunt bogate intr-o varietate de fitonutrienti unici si valorosi.
Pentru produsul nostru, am ales un extract de frunze de anghinare de mare putere (10:1-20:1) provenit din agricultura ecologica controlata din Franta, ceea ce face ca suplimentul nostru sa fie nemodificat genetic si sa nu contina pesticide. In plus, utilizarea unui extract si nu a unei simple pulberi asigura o concentratie ridicata de componente bioactive importante care se gasesc in frunze. In plus, extractul nostru este standardizat la 2,5% de cinarina, care este unul dintre principalii fitocompusi amari din anghinare. Bineinteles, nu am adaugat niciun aditiv artificial, cum ar fi celuloza microcristalina sau gelatina, mentinand produsul nostru natural si potrivit pentru vegani!
Ce este extractul de anghinare?
Artichoke, sau Cynara scolymus, este o planta perena a familiei thistle sau daisy. Se mananca in multe parti ale lumii ca delicatete, iar extractul sau este folosit pentru sustinerea nutritionala. Extractul de anghinare este preluat din frunzele lungi, zimtate la baza plantei. Aceasta este aria plantei care este cea mai densa in compusii biologic activi, care contribuie la continutul nutritional al extractului de anghinare.
Una dintre cele mai vechi plante cultivate din lume, anghinarea este nativa in Africa de Nord, Insulele Canare si Europa. Dovada cultivarii de anghinare ca sursa de hrana si de sanatate dateaza din Egiptul antic, dar extractul nu a inceput sa apara pana in 1934. Cynarin a fost prima forma de extract de anghinare care a fost descoperita si utilizata. La acea vreme, s a crezut ca cianarina a fost singura componenta activa a plantei. Din acel moment, alti compusi activi au fost descoperiti si extrasi din planta. Extractul de anghinare contine, in general, o gama completa de substante, cum ar fi luteolina, scolimozida si flavonoidele, despre care se crede ca ofera un suport nutritional si care este folosit in medicina alternativa sau medicina naturista.
Imbunatatirea sanatatii inimii
Anghinarea este o planta, de asemenea, considerata un plus sanatos pentru inima in dieta dvs. dintr-o varietate de motive. Anumite ingrediente din frunzele de anghinare au descoperit ca reduc nivelurile de colesterol rau (LDL) si maresc nivelul de colesterol bun (HDL sau acizi grasi omega-3). Colesterolul este un tip de grasime care se acumuleaza in arterele sistemului cardiovascular, blocheaza fluxul sanguin, creste tensiunea arteriala si poate duce la atacuri cardiace si accidente vasculare cerebrale. Orice metoda de reducere a colesterolului rau este utila, deci acordati consumului de anghinare o sansa de imbunatatire a sanatatii inimii.
Tensiunea arteriala reglata
Pe o nota asemanatoare, anghinare este o sursa bogata de potasiu, mineralul esential care are un impact asupra numeroaselor sisteme de organe din organism. Potasiul ajuta la neutralizarea efectelor excesului de sodiu, care este cunoscut pentru cresterea tensiunii arteriale. Anghinarele, prin urmare, actioneaza ca un vasodilatator si este deosebit de util pentru cei care iau deja medicamente pentru hipertensiune arteriala pentru a reduce efectele deficitului de potasiu. De asemenea, diabeticii sunt incurajati sa manance anghinarea pentru a minimiza complicatiile asociate cu tensiunea arteriala si boala respectiva. In cele din urma, o reducere a tensiunii arteriale poate reduce sansele de infarct miocardic si de boala...
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!