Ragu realizat manual produs de Alessio Brusadin cu carne de vanat
MATERII PRIME
Ragu a produs cu 80% carne de vanat, fara conservanti
ASPECT
Textura este groasa si omogena ; culoarea aminteste de culoarea intunecata tipica a fierte
carne de vanat
CHEIE
Dulce si intens, cu note de ..
Vizual
Galben pai, cu reflexii verzui.
Gustativ
Amplu, intens si mineral, cu final lung si accente de migdale si nuci.
Olfactiv
Intens si persistent, cu note florale ce alterneaza cu cele de citrice si minerale.
Vinificare
Partial macerat pe pielite, cu timp de maturare pe drojd..
Somon norvegian de calitate superioara sarat si afumat
MATERII PRIME
Somon norvegian de calitate superioara, sarat uscat si afumat usor, deja feliat
ASPECT
Feliile sunt bine separate si prezinta o culoare rosu-portocalie si o textura compacta, dar moale
CHEIE
Dulce cu o nota delica..
Branza antica din Piemont facuta cu lapte de vaca crud
MATERII PRIME
Laptele crud de vaca provenit din rasa de vaca Bruna crescut in ferma
ASPECT
Aluatul este de culoare galben deschis, compact, elastic, cu ochi mici si bine distribuiti
CHEIE
In gura se intinde notele sale laptoase..
Felie convenabila din cea mai renumita branza albastra italiana
MATERII PRIME
Branza albastra DOP din Lombardia produsa cu lapte de vaca pasteurizat, cu gust dulce
ASPECT
Coaja este incretita si de culoare gri deschis ; pasta este moale, intinsa, de culoare alb ivoire
cu prezenta mucega..
O comparatie frumoasa, oarecum mai putin populara si adesea mai putin costisitoare cu Champagne, Prosecco este un vin spumant delicios, uscat, cu aciditate clara, cu un continut scazut de zahar, cu o multime de fructe si caracter.
Asociat cu o valoare ridicata la un cost redus, Prosecco este opti..
Un carnat proaspat facut urmeaza traditia regiunii Friuli Venezia Giulia
MATERII PRIME
Carnati proaspeti produsi cu carne din porci italieni
ASPECT
Forma este mica, rotunda si lunga ; culoarea este roz
CHEIE
Rotund, dulce si foarte placut
MARURIRE
Neasteptat
PRODUCATOR
..
MATERII PRIME
Carne de porc italiana si trufa neagra de vara
ASPECT
Bucatile de trufa sunt perfect vizibile
CHEIE
Usor, cu un echilibru bun intre parfumul de carne si notele intense de trufe
MARURIRE
Cel putin 30 de zile
PRODUCATOR
Salumificio Lovison - Spilimbergo del Fri..
Vizual
Rosu rubiniu stralucitor
Gustativ
Corp plin, proaspat, cu taninuri delicate si note intens fructate. Final lung si savuros
Olfactiv
Arome de fructe rosii coapte, cu note de condimente dulci
Vinificare
Fermentare 12 zile in inox. Maturare 8 luni in butoaie din stejar frant..
Un deli shop care a devenit unul dintre cele mai bune restaurante din oras, unde atentia pentru detalii si rafinamentul fiecarei portii atrag numai reactii pozitive. Pasiunea pentru bucataria italiana este dusa la alt nivel, iar selectia de vinuri care sa completeze experienta gastronomica este pe m..