Gramaj: 300g
Ambalare: borcan
Descriere: Ghebele sunt niste ciuperci gustoase, care cresc in buchete la venirea primei brume pe buturugile acoperite de muschi si licheni. Ghebele au o carne mai ferma si un gust mai delicat.
Suceava Clasic, care poarta numele Suceava, este o bere blonda superioara de larg consum, cu o concentratie de alcool de 4,4% vol. fabricata in Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.
Bere blonda pasteurizata
Ingrediente: apa buna din vestitele izvoare ale Berchisestiului, malt blond, cereale ne..
Gramaj: 500ml
Ambalare: sticla
Descriere: Siropul din flori de soc este racoritor si detoxifiant, prin continutul de factori antioxidanti. Este recomandat de asemenea pentru ameliorarea tusei.
Gramaj: 500ml
Ambalare: sticla
Descriere: Siropul de afine este preparat din afine de munte, avand o aroma deosebita si efecte benefice pentru sanatate in cazul afectiunilor oculare sau digestive.
Gramaj: 1Kg
Ambalare: punga
Descriere: Framantat manual de maini pricepute, cozonacul cu nuca este preparat dupa o reteta straveche din Fundu Moldovei. Acest produs nu lipseste de pe mesele de sarbatoare, de Paste sau Craciun, sau de la evenimentele insemnate ale familiei, nunti si botezuri.
Gramaj: 200g
Ambalare:punga
Descriere: Ciocolata de casa preparata doar din ingrediente naturale si cu multa dragoste! Ciocolata simpla cu cacao si fulgi de migdale, pentru pofticiosi pretentiosi.
Gramaj: 400g
Ambalare: vidata
Descriere: Branza framantata este fabricata din lapte de vaca dupa o reteta traditionala din Fundu Moldovei. Cascavalul maturat se marunteste si se framanta cu putina sare fiind potrivit pentru retete traditionale precum mamaliguta, paste, bulz ciobanesc sau in tradit..
Gramaj: 300g
Ambalare: vidata
Descriere: Cascavalul cu usturoi si busuioc inglobeaza doua plante traditionale in zona Radauti - Horodnic. Gustul foarte aromat este potrivit pentru aperitive si retete inedite.
Gramaj: 500g
Ambalare: burduf
Descriere: Branza de burduf este unul dintre cele mai apreciate si cautate produse din portofoliul Nord Natural; are in compozitie cascaval maturat si framantat. Stuctura untoasa si gustul complet recomanda aceasta specialitate la prepararea unor produse tradition..