Harta Adauga

Categorii

Prajituri Pasiune

Chocolaté
Acest răsfăț este dedicat pasionaților de ciocolată amăruie. În acest desert, Cointreau-ul este menit să definească dulceaÅ£a citrică a portocalei ÅŸi invită la un dialog placut, ca între prieteni... ganașul aerat de ciocolată neagră.....
Passion
Mousse-ul de ciocolată cu lapte, cuminte și copilăresc, este animat de exotismul inserției cu Maracuja - fructul pasiunii, o combinație binecunoscută și apreciată în toate cofetăriile franțuzești. Blatul Dacquoise de cacao ÅŸi croustillant cu pralină susÅ..
Trois Frères
De trei ori răsfăţ de ciocolată ÅŸi caramel. Un desert cu personalitate, în care ciocolata neagră Icam 72%, contrastează cu dulcele caramelului; blatul moale pain de Gênes vine în completarea caju-ului crocant și caramelizat. Un regal concentric de gusturi și te..
Trois Soeurs
În acest desert, contrastele se atrag... este povestea celor trei surori, trei elemente puternice și totuși suave: scorțișoară, morcov și mascarpone. Blatul aromat de scorÅ£iÅŸoară și morcov contrastează în mod ideal cu bucăţile crocante de nucă. Cr..

Contact

Adresa: 
Matei Basarab, Nr. 7A, Parter, Voluntari, judetul Ilfov
Telefon: 
0722.337.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.atelieruldedeserturi.ro