Harta Adauga

Categorii

Ortodontie

Ortodontie
Ortodontia este o specialitate a stomatologiei concentrata pe diagnosticarea, prevenirea si tratamentul problemelor legate de alinierea dintilor si maxilarelor. Aceasta poate fi benefica pentru persoanele cu dinti strambi, inghesuiti, cu spatii mari intre dinti, ocluzie necorespunzatoare sau m..
Aparate dentare Damon
Aparatele dentare Damon reprezinta o inovatie in ortodontie, oferind un tratament mai confortabil, rapid si eficient fata de aparatele dentare traditionale. Sistemul foloseste un mecanism de auto-inchidere care elimina nevoia de elastice sau ligaturi metalice, permitand dintilor sa se miste ma..
Invisalign
Invisalign este un sistem modern de ortodontie oferit de Advanced Dentistry care utilizeaza aliniatoare transparente, realizate din plastic medical, pentru a indrepta dintii. Spre deosebire de aparatele dentare traditionale, aceste aliniatoare sunt aproape invizibile si ofera o solutie discreta pent..
ClearCorrect
Straumann ClearCorrect, oferit de Advanced Dentistry, este un sistem inovator de aliniere a dintilor care utilizeaza aliniatoare transparente personalizate. Acest sistem reprezinta o alternativa moderna la aparatele dentare traditionale si ofera numeroase avantaje: Discretie: Aliniatoarele sunt f..

Contact

Adresa: 
Bd. Libertatii, nr. 12, sector 4
Telefon: 
031.433.83XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.smile.ro