Harta Adauga

Categorii

Chirurgie dentara

Premolarizare
Premolarizarea este o procedura stomatologica in care un molar este remodelat pentru a semana si a functiona ca un premolar. Procesul este adesea necesar atunci cand un pacient pierde unul sau mai multi premolari din diverse motive, cum ar fi carii, boli parodontale sau leziuni. Procedura imp..
Rezectia apicala
ezectia apicala, cunoscuta si ca Apexectomie, este o procedura endodontica chirurgicala folosita pentru a trata infectiile persistente la varful radacinii unui dinte, acolo unde tratamentele de canal standard nu au reusit sau nu sunt posibile. Procedura se efectueaza sub anestezie locala, iar..
Chirurgia dentara
Chirurgia dentara la Advanced Dentistry include o gama larga de proceduri pentru a trata afectiunile, leziunile si malformatiile dintilor si a altor structuri orale. Printre procedurile oferite se numara extractii dentare, implanturi dentare de exceptie , chirurgie parodont..
Extractii dentare
Extractia dentara este un proces care poate fi necesar din motive variate, inclusiv carii severe, boala parodontala sau necesitatea de a face loc pentru tratament ortodontic. Dintii adultilor sunt clasificati in patru tipuri: incisivi, canini, premolari si molari, fiecare avand o functie spec..

Contact

Adresa: 
Bd. Libertatii, nr. 12, sector 4
Telefon: 
031.433.83XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.smile.ro