Harta Adauga

Categorii

Protetica dentara

Coroane pe implanturi: cimentate vs insurubate
In stomatologie, coroanele pe implanturi pot fi fie cimentate, fie insurubate. Coroanele cimentate sunt mai estetice si permit o adaptare mai precisa la gingie, dar pot fi dificil de indepartat. Coroanele insurubate sunt usor de indepartat, dar surubul poate fi vizibil, desi adesea este acoper..
Pivotul dentar
Pivotul dentar este o metoda de restaurare pentru dintii cu coroana afectata, dar cu radacina sanatoasa. Acest tratament implica inserarea unui bat mic (pivot) in canalul radicular, care serveste ca suport pentru o coroana artificiala. Avantajele includ prezervarea structurii radacinii, restau..
Punti dentare
Puntile dentare sunt proteze folosite pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa, restaurand functia si estetica orala. Ele sunt formate dintr-un dinte fals (pilastru) sustinut de dintii adiacenti sau de implanturi dentare, realizate din diverse materiale cum ar fi metalul sau ceramica. E..
Coroane dentare
Coroanele dentare sunt o metoda esentiala de tratament stomatologic utilizata pentru a proteja si restaura dintii deteriorati. La Advanced Dentistry, sunt oferite diverse tipuri de coroane pentru a se potrivi nevoilor si bugetelor diferite ale pacientilor. Coroanele sunt "caciuli" personaliza..

Contact

Adresa: 
Bd. Libertatii, nr. 12, sector 4
Telefon: 
031.433.83XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.smile.ro