Alina Ciucu - Cabinet avocat Bucuresti

Infiintari firme

Cabinetul nostru de Avocatura va propune mai multe variante de infiintare a firmei Dvs.:

 

  • Varianta 1: 300 RON - presupune redactarea si atestarea  actelor necesare la infiintarea societatii Dvs. (contract de comodat, act constituiv, declaratie pe proprie raspundere etc.)infiintare firma, registrul comertului, societate comerciala, infiintari firme, societati comerciale
  • Varianta 2: 800 RON - Actele vor fi redactate si atestate de noi (actul constitutiv, contractul de comodat, declaratia pe propria raspundere etc.), le vom depune si le vom prelua de la Registrul Comertului, platind taxele aferente.
  • Oferta C:1200 RON - Cabinetul nostru se va ocupa de infiintarea in totalitate a societatii cu raspundere limitata. Pretul este valabil pentru cetatenii romani.
  • Oferta D: 1500 RON-Cabinetul nostru se va ocupa de infiintarea in totalitate a societatii cu raspundere limitata. Pretul este valabil pentru cetatenii straini.
  • *Ofertele C si D presupun infiintarea unui S.R.L., cu un singur asociat, si nu cuprind capitalul social (minim 200 RON, bani ce vor ramane in contul bancar al viitoarei societati) precum si specimenul de semnatura care este obligatoriu sa fie dat personal de catre Administratorul viitoarei societati in fata unui notar (ales de catre acesta).

INTALNIRILE in vederea infiintarii SRL-ului:  O intalnire in care ne veti preda actele Dvs. si o intalnire in care va vom preda actele societatii proaspat infiintate.

Timpul necesar:- pt. oferta A: 2 zile;- pt. oferta B: 4 zile;- pt. ofertele C si D: 15 zile lucratoare. Daca doriti infiintarea firmei in regim de urgenta (10 zile lucratoare), se percepe o taxa suplimentara de 100 RON.

Bineanteles, consultanta juridica necesara infiintarii societatii Dvs., este GRATUITA, oricare dintre ofertele de mai sus le-ati alege.

Galerie foto
  • ...