Avocatura Bucuresti

Servicii

DREPT CIVIL
Servicii de consultanta juridica, revendicare imobiliara, succesiuni, contraventii, evacuari, recuperari de creante, mosteniri, evacuari, executari silite

DREPT PENAL
Asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor de urmarire penala, redactarea de plangeri, denunturi, memorii, liberarea provizorie, reabilitari, contestatii in anulare.

DREPT COMERCIAL
Servicii de consultanta in recuperare debite - executare silita, obtinere autorizatii de functionare, infiintare societati comerciale, dizolvare, lichidare, faliment


DREPT ADMINISTRATIV
Consultanta juridica si redactare de cereri si plangeri prealabile de orice fel, reprezentare in fata Sindicatelor si in fata instantelor.

DREPT FISCAL
Asiguram asistenta si reprezentare permanenta in fata Fiscului, a Garzii Financiare, a Directiei Finantelor Publice si a Administratiei Financiare Locale, consiliere privind TVA.


VIZE SI PERMISE
Viza de lunga sedere pentru angajare in munca, pentru desfasurarea de activitati comerciale, pentru reintregirea familiei, pentru studii, stabilirea domiciliului in Romania


OBTINERE CETATENIE
Servicii de consultanta juridica, depunere dosar si mentinerea legaturii cu institutiile publice abilitate, actionarea in instanta in situatia intarzierii exagerate in solutionarea dosarelor.


DREPT SOCIETAR
Consultanta juridica, contracte comerciale - redactare si atestare, asistare la negocieri de contracte si tranzactii, recuperare debite - executare silita, autorizatii.

INSOLVENTA SI REORGANIZARE
Redactarea cererilor de deschidere a procedurii insolventei, asistarea si reprezentarea in cadrul procedurii insolventei in fata instantelor de judecata, in orice etapa.


ASOCIATII, FUNDATII, SINDICATE
Infiintare asociatii si fundatii, sindicate, federatii, obtinere reprezentativitate sindicate, modificare acte constitutive, redactare acte aditionale.


DREPTUL MUNCII
Servicii de consultanta juridica, depunere dosar si mentinerea legaturii cu institutiile publice abilitate, actionarea in instanta in situatia intarzierii exagerate in solutionarea dosarelor.


DREPTUL FAMILIEI
Consultanta juridica, redactare actiuni, asistenta juridica si reprezentare in procese de: divort, partaj, pensie de intretinere, incredintare spre crestere si educare a copiilor.

MATERIE IMOBILIARA
Recuperarea sumelor de bani de la Autoritatea Nationala pentru restituirea Proprietatilor, obtinerea certificatului de urbanism si a avizelor, documentatia necesara obtinerii autorizatiei.


CLAUZE ABUZIVE BANCI
Servicii de avocatura legate de actionarea in instanta a bancilor in vederea desfintarii clauzelor abuzive din cadrul contractelor de credit.


SERVICII DE MEDIERE
Servicii de mediere pentru persoane fizice, dept civil, drept comercial, mediere drept penal, conflicte de munca, proprietate intelectuala, dreptul familiei sau chiar accidente de circulatie

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0771180372
Piata Alba Iulia, Sector 3
Distribuie