Casa Funerara Mihai - Ilfov

Servicii funerare complete, prestate de profesionisti!

Casa funerara Mihai are sediul in Clinceni si este la dispozitia dumneavoastra in momentele dificile cand spuneti adio unei fiinte dragi. Durerea resimtita si deznadejdea sunt greu de exprimat si doar timpul le poate vindeca. Ceea ce putem face noi este sa va oferim suport pentru a va putea despartiti in liniste, preluand sarcina organizarii inmormantarii intr-o maniera demna de memoria personei disparute.

Dorim sa aducem un strop de lumina in negura acestor zile si, prin serviciile funerare prestate, sa ne asiguram ca v-am ajutat sa va exprimati dragostea, aprecierea si regretul fata de cea sau cel care va paraseste.

Casa funerara Mihai inseamna profesionalism si servicii de calitate, personalizate, flexibile, accesibile si negociabile. Nu ne permitem sa gresim sau sa fim lipsiti de rigurozitate, pentru ca seriozitatea si atentia la detalii sunt obligatorii in munca noastra si ne mentin in atentia clientilor.

Va stam la dispozitie cu consultanta si logistica pentru o ceremonie de inmormantare care sa fie conform asteptarilor dumnevoastra si sa arate cat de mult a insemnat si cat va va lipsi persoana decedata .

Permiteti-ne sa preluam o parte din povara si suferinta dumneavoastra, incredintandu-ne sarcina de a organiza ceremonia funerara. 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744326240; 0760931416; 0724480150
Str. Solariilor, Nr. 40, Clinceni, judetul Ilfov
Distribuie