Casa Funerara Tudor - Servicii funerare Bucuresti

Transport funerar Bucuresti

Transport funerar Bucuresti – intern – international

Printre alte servicii funerare pe care le ofera Casa funerara Tudor se regaseste si transportul funerar al persoanei decedate, transport funerar care este realizat local – in Bucuresti, national – pe intreg teritoriul Romaniei, dar si international, sau asa cum mai este cunoscut: repatriere decedati.

Transport Funerar Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 NON STOP. Transport inmormantare, depunere capela, intern, extern cu auto funerare omologate la cele mai bune costuri.

Transport funerar Bucuresti

 

Transportul decedatului in Bucuresti este un serviciu esential, prestat frecvent de Casa Funerara Tudor. Din acest motiv este inclus in aproape toate pachetele funerare, tinand cont ca majoritatea persoanelor decedate in Bucuresti sunt inmormantate in cimitire din Bucuresti. Casa Funerara Tudor efectueaza transportul cu auto funerare special echipate.

Exista posibilitatea transportarii in conditii civilizate si a cortegiului funerar de insotire pana la biserica sau cimitir, dupa caz. Situatiile in care cimitirul se afla in jurul Bucurestiului, in Ilfov nu prezinta nici o dificultate pentru Casa Funerara Tudor, serviciul va fi efectuat intocmai.

Transport funerar intern

 

Este Operatiunea de transport decedati intre localitati din Romania realizat cu auto funerare special echipate. Pentru realizarea transportului funerar national sunt necesare: certificatul de deces, certificatul de imbalsamare si adeverinta de la DSP (Sanepid).

Personalul Casei Funerare Tudor se poate ocupa de intocmirea intregii documentatii necesare astfel incat sa fie indeplinite toate conditiile legale. Casa funerara Tudor va asigura atat transportul funerar al persoanei decedate, cat si al persoanelor insotitoare – cortegiul funerar. Serviciul este disponibil pe intreg teritoriul Romaniei utilizand autovehicule specializate, dotate inclusiv cu aer conditionat.

Transport funerar international

 

Transportul funerar international este supus unei serii de reglementari si acorduri internationale. Este obligatorie asezarea decedatului in sicriu de zinc sigilat si apoi in sicriu de transport din lemn. De asemenea este necesara intocmirea unor documente specifice in functie de calea de transport folosita: terestra, aeriana sau maritima.

Intocmirea documentatiei pentru repatriere decedati: certificat de deces, certificat de imbalsamare, pasaport mortuar si certificat ce atesta sigilarea sicriului sunt activitati ce cad in sarcina firmei de servicii funerare. Casa Funerara Tudor va respecta cu strictete reglementarile in domeniu pentru a preveni aparitia problemelor.

Galerie foto
  • ...