Cellina Dance - Club de dans copii si adulti, Bucuresti

Ore particulare

  • Pentru nunta:

Doriti sa scapati de teama primului dans invatand sa pasiti in aceiasi directie, in acelasi ritm, fara a va calca partenerul pe picioare? Totul poate deveni mai usor cu lectiile particulare pe care vi le punem la dispozitie.

De ce? Un instructor personal se va adapta cerintelor dvs si va creea coregrafia care va avantajeaza.

Nu aveti inca o melodie? Va putem ajuta si sfatui punandu-va la dispozitie o gama larga de melodii pe care sa va faceti cunoscuta povestea de dragoste.

Pachetul standard pentru a invata o coregrafie simpla este de 4 sedinte, pachet platit in cadrul primei sedinte.

ATENTIE!: Numarul minim de ore particulare se poate schimba in functie de dansul dorit,de spectaculozitate,de durata dansului. De exemplu,pentru a invata: O coregrafie simpla de jive este nevoie de minimum 6 sedinte, iar pentru o coregrafie complexa de minim 8 sedinte.

Pentru studentii care se casatoresc pana la terminarea studiilor si vor sa ia lectii pentru dansul de deschidere de la propria nunta, la 3 ore particulare achizitionate au 1 ora gratis (4 ore particulare fiind pachet standard pentru dansul de nunta).

  • Pentru orice alt eveniment:

In cadrul acestora, puteti invata dansul preferat de voi impreuna cu un instructor personal ce se va adapta la ritmul dvs de invatare si la cerintele dvs. Sunt foarte eficiente pentru cei care doresc sa invete repede un anumit dans intr-o perioada scurta de timp.

DURATA: 2 sedinte pentru a stapani pasii de baza, 4 sedinte pentru a invata o coregrafie simpla, 6 sedinte pentru o coregrafie complexa.

ATENTIE: Aceste recomandari se pot schimba in functie de dansul dorit, de spectaculozitate, de durata dansului - de exemplu, pentru a invata o coregrafie simpla de jive este nevoie de 6 sedinte, iar pentru o coregrafie complexa de minim 8 sedinte.

Echipament necesar: Incaltaminte de schimb gen adidas cu talpa flexibila sau ciupici de balet (se pot procura din Mag. Unirea corp Calarasi etaj 3 articole sportive), trening sau pantaloni lejeri cu tricou.

Galerie foto
  • ...