CES Consulting,Bucuresti - Proiectare instalatii, certificate energetice

Proiectare instalatii electrice

Oferim solutii tehnice pentru toate tipurile de imobile, case, vile, blocuri de locuinte, spatii comerciale, fabrici.

Proiectele de instalatii electrice realizate la sediul firmei noastre au in vedere cei mai importanti parametri, cum ar fi calculul iluminatului, planurile de amplasare a aparatelor electrice, schema tablourilor electrice.

In cazul proiectarii de instalatii electrice exterioare, efectuam calcul pentru priza de pamant, iluminat exterior si calculul paratrasnetului.

Oferim consultanta si proiectare pentru sisteme de luminat interior/exterior, instalatii de avertizare sau semnalizare, sisteme anti-efractie, memoriu tehnic , caiet de sarcini si antemasuratori.

Daca pentru instalatiile electrice civile, complexitatea curentilor tari cat si a curentilor slabi este relativ constanta, o atentie suplimentara necesita instalatiile electrice industriale, in cazul carora capacitatea ceruta de iluminare si forta poate varia extrem de mult. Necesitati sporite de curent in domeniul industrial nu inseamna neaparat si consumuri excesive daca distribuirea instalatiei este bine gandita din punct de vedere economic. CES Consulting lucreaza in avantajul clientilor, astfel ne angajam sa gasim cea mai buna varianta pentru o cladire scutita de scurtcircuite!

Tarifele pentru proiectarea instalatiilor se stabileste per mp de constructie raportat la destinatia, marimea imobilului si cerintele impuse.

Mentionam ca suntem autorizati IGSU - proiectant sisteme de securitate la incendiu (detectie incendiu) - conform cod COR 215119

Galerie foto
  • ...