Creative Arts - centru de dezvoltare a creativitatii Bucuresti

Cursuri si ateliere pentru copii

Doar la cerere, pentru grupe de copii mici, mari sau foarte mari, gândim, cream si implementam ateliere pentru copii, individuale sau modul, urmând anumite concepte sau tematici propuse sau nu de client.

Tematica, conceptul, metodele de predare, tehnicile si materialele folosite difera în functie de vârsta participantilor (avem activitati pentru urmatoarele grupe de vârsta: 1 – 3 ani, 3 – 5 ani, 6 – 12 ani, 12 – 14 ani, 14 – 18 ani).

Pot fi organizate ateliere pentru copii în locatia clientului sau a partenerilor nostri (cafenele, ceainarii, cluburi si locuri de joaca pentru copii etc.), ori în parc, la piscina si alte spatii outdoor si indoor.

Atelierele sunt potrivite pentru: evenimente tematice, petreceri private, pentru fiecare weekend sau momente de relaxare.

Putem folosi logistica noastra atât pentru ateliere pentru copii indoor, cât si pentru outdoor (mese si scaune pentru copii, pernute si paturi colorate, paviloane de cort sau umbrele ) sau logistica oferita de client.

Echipa noastra numara peste 30 traineri profesionisti, cu experienta în lucrul cu copiii cât si în ceea ce priveste implementarea unui atelier de creativitate.

EXEMPLE DE TEMATICI ATELIERE PENTRU COPII:
arte plastice si reciclare creativa
muzica si reciclare creativa
handmade si reciclare creativa
tehnici ale hârtiei
arte plastice
tehnici handmade

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722233114; 0721321890
Str. Matasari, nr. 21A, sector 2
Distribuie