Dendrio Solutions - Servicii si consultanta IT Bucuresti

Project management

Metodologia de management de proiect utilizata de Dendrio se bazeaza pe abordarile Institutului de Management al Proiectului (PMI) si SureStep, care pot fi adaptate in functie de amploarea si / sau de complexitatea fiecarui proiect.

Avem o echipa dedicata de management de proiect, formata din Manageri de proiect cu experienta certificata PMP & SureStep si experienta reala:

2 certificari PMP (Project Management Professional);
1 certificare Microsoft Dynamics Sure Step;
diverse cursuri de management de proiect organizate de Codecs si KTC International.
 
LANSARE PROIECT
Stabilirea tuturor aspectelor legate de implementarea proiectului: membrii echipei de proiect, cadrul de lucru si comunicare, pregatirea locatiei, facilitatile si suportul.
 
PLAN PROIECT
Stabilirea planului de proiect in functie de cerintele specifice. Planurile de proiect pot avea diferite grade de detaliu: sarcini, livrabile, repere.
 
EXECUTIE PROIECT
Managerului de Proiect va: monitorizarea si urmari progresul, organizarea intalnirilor de proiect, raportarea stadiului proiectului, evaluarea si gestionarea riscurilor / modificarilor.
 
FINALIZARE PROIECT
In faza de inchidere, managerul de proiect este responsabil pentru semnarea protocolului de acceptanta privind livrarea proiectului si pentru evaluarea rezultatelor proiectului.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213032070
Str. Progresului, Nr. 1-3, One Cotroceni Park Office, Corp B, Etaj 4, sector 5
Distribuie