Produse DeMedia
Cosul tau

Agenda nedatata Arizona
Cod produs: Arizona

Agenda nedatata Arizona
Opinia clientilor
  • Disponibilitate: Stoc Local
  • Livrare
  • Greutate: 0.00kg
  • Dimensiuni (L x l x Î): 210.00mm x 160.00mm x 0.00mm
SKU:

Optiuni disponibile

Cantitate minima de comandat pentru acest produs este de 30 bucati

Produse din colectie

Producător: Viva Pens Model: P
Pix din plastic POLOCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul POLO este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitat..
1,30 lei + TVA
Producător: Viva Pens Model: TEK
Pix din plastic TEKCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul Tek este un instrument de scris din plastic realizat din materiale de calitate ..
1,80 lei + TVA
Producător: Viva Pens Model: FES
Pix din plastic FESTO SilverCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul FESTO Silver este un instrument de scris din plastic, realizat prin te..
2,10 lei + TVA
Producător: Viva Pens Model: GCL
Pix din plastic GRAND ClassicCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul GRAND Classic este un instrument de scris din plastic, realizat prin ..
1,90 lei + TVA
Producător: Viva Pens Model: INE
Pix din plastic INES SolidCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul INES Solid este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehnol..
1,96 lei + TVA
Producător: Viva Pens Model: RBR
Pix din plastic RICO BrightCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul RICO Bright este un instrument de scris din plastic, realizat prin tehn..
1,30 lei + TVA
Producător: Viva Pens Model: NVK
Pix din plastic VITO New Vito ColorCOMANDA MINIMA 50 BUCATI/culoare/modelPixul VITO New Vito Color este un instrument de scris din plastic, re..
1,60 lei + TVA

Agenda nedatata Arizona

Culori disponibile:
Albastru (NB3), Gri (NB6), Rosu (NB11)
COMANDA MINIMA 30 BUCATI.
Personalizarea nu este inclusa in pret. Verifica costurile de personalizare aici

 
Albastru (NB3)
Gri (NB6)
Rosu (NB11)
    
Folio Auriu
★✩✩✩✩★✩✩✩✩★✩✩✩✩    
Folio Argintiu
★✩✩✩✩★✩✩✩✩★✩✩✩✩    
Timbru Sec
★★★★★★★★★★★★★★★    

Agendele care se comanda si se livreaza personalizate nu au inscriptionat anul pe coperta.
Aceasta inscriptionare se face numai la cerere si contra cost.

La cerere, pentru un tiraj de minimum 300 exemplare, pot fi executate agende cu coperti imprimate in policromie (cu plastifiere mata sau lucioasa, optional lac selectiv). Interiorul va fi la alegere, unul din modelele colectiei standard, prezentate in catalog.

Format

16 x 21 cm

Numar pagini

296 (288 + 8 atlas)

Hartie

Offset ivoire 70g/mp

Imprimare
  • Forzat ivoire
  • 2 culori (rosu + gri)
  • Atlas 8 pagini policromie
Finisare
  • Coperta flexibila cu clapa si sistem de prindere instrument de scris
  • Brosata (PUR)
  • Semn de carte gri
  • Colturi rotunjite bloc si coperta
  • Colturi perforate
Personalizare
 
  • interior: 2-4 pagini colita inserata
  • Coperta Timbru sec

     

     

    Personalizare coperta timbru sec / folio auriu sau argintiu. Acest tip de personalizare se realizeaza prin presarea la cald, folosind o matrita sub forma logo-ului dumneavoastra. Pretul nu include costul matriteti, aceasta se calculeaza separat in functie de suprafata
    Personalizare Colita inserata 2-4 pag, inserarea la inceputul agendei a 2-4 pagini de informatii personalizate. Pretul include manopera de inserare si printul.

    Intrebari frecvente

    Materialele necesare trebuie sa fie in format vectorial. Personalizarea poate fi facuta cu cee ce se doreste: logo-ul societatii sau date de firma. Formate fisierelor acceptate sunt: .pdf .cdr .tiff .ai .eps
    Da. Dispunem de un departament dedicat de grafica, care va poate oferii acest serviciu contra cost. Costul acestui serviciu se ofera ulterior, in functie de volumul si complexitatea graficii.
    Cu ajutorul matriteti putem realiza personalizarea cu folio auriu / argintiu si timbru sec.  Pentru acest tip de Agende este recomandata realizarea personalizari prin Timbru Sec ( Apasat, identic documentelor legalizate notarial)

    Cantitatea minima este de 30 de Agende Nedatate. Agendele  comandate fiind de aceeasi culoare. De exemplu nu se accepta ca intr-o comanda de agende cu personalizare, 20 de agende albastre si 10 agende rosi.

    De regula personalizarea nu este inclusa in pret. Personalizare se oferteaza separat in functie de catitatea de agende nedatate comandata. Pretul personalizari pentru o comanda  de cel mult 100 agende nedatate are o valoare fixa de 150 ron+tva matrita care ramane clientului aproximativ 5 ani iar costul personalizari 1.25 ron+tva/buc.

    Agendele Nedaatate comandate nu intra in productie pentru a fi personalizate pana cand clientul nu ofera un BT ( Bun de tipar ) la simularea realizata de departamentul nostru de grafica.

    Deoarece acest tip de agenda este produs intr-un standard, nu putem face acest lucru. Personalizarea acestor agende poate fi realizata doar pe coperta, adaugand logoul firmei  si / sau adaugand o colita / pagina personalizata.

    Caracteristici
    Dimensiuni210x160 mm
    Metoda PersonalizarePersonalizare coperta timbru sec<br />Personalizare coperta folio auriu<br />Personalizare coperta folio argintiu<br />Personalizare Colita inserata 2-4 pag
    HartieOffset Ivory 70gr
    Imprimare2 culori
    Numar pagini296 pagini (288 + 8 atlas)
    Finisare• broșată (PUR);<br />• copertă flexibilă cu clapă și sistem de prindere instrument de scris;<br />• colţuri rotunjite bloc și copertă;<br />• semn de carte gri.
    Format16 x 21 cm

    Media notelor

    5,00

    Bazat pe 2 de opinii

    • 5 stele
      (2)
    • 4 stele
      (0)
    • 3 stele
      (0)
    • 2 stele
      (0)
    • 1 stea
      (0)

    Detii sau ai utilizat produsul?

    Spune-ti parerea acordand o nota produsului