Deratizare. Dezinsectie. Dezinfectie.

Servicii profesionale DDD Dezinfectie prin Nebulizare (ULV)

Cere o oferta de pret!
program Luni - Vineri    08:00 - 20:00
Sambata - Duminica    10:00 - 18:00
echipe Interventii Non - Stop
Cu programare in prealabil

TOTALPEST

Partenerul tau de incredere

Cu o experienta de peste 10 ani, echipa noastra te poate scapa cu succes de orice daunator.

Iti oferim servicii profesionale de dezinfectie, deratizare si dezinsectie adaptate atat pentru mediul industrial, cat si pentru cel rezidential. Procedurile si substantele folosite sunt sigure si poarta avizul Ministerului Sanatatii.

Datorita aderarii Romaniei la U.E., s-a introdus obligativitatea tuturor agentilor economici, indiferent de activitatea desfasurata, de a incheia contracte cu firme autorizate pentru efectuarea operatiunilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare. Iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti, alcatuita din personal calificat cu experienta in Deratizare si Dezinsectie si Dezinfectie. Datorita faptului ca personalul din echipa noastra a absolvit cursurile de DDD, acestia sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului si sa execute un plan cu succes. Orice substanta folosita este certificata si avizara de Ministerul Sanatatii. Aceste substante sunt inodore si incolore si prezinta o remanenta de pana la 90 de zile.

Nu neglijam nici asociatiile de locatari, stim cat este de important sa ai spatiul comun curat, in care sa te simti in siguranta. Datorita experientei intelegem temerile pentru care suntem contactati sa furnizam servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Combaterea daunatorilor si igienizarea atenta sunt servicii de baza pe care le oferim asociatiilor de propietari. Stim ca atunci cand este un numar mai mare de oameni, deciziile pot fi luate incet, procesul poate fi ingreunat, insa in baza experientei noastre noi va vom sfatui astfel incat sa obtineti cele mai multumitoare rezultate, ce vor oferi satisfactie garantata chiar si celui mai pretentios proprietar.

Dezinfectarea prin Nebulizare a devenit un cuvant cheie pe buzele tuturor in anul 2020, iar noi ne-am facut o misiune din a te proteja de microbi si micro-organisme daunatoare. Oferim tratamente garantate 100% folosind aparatura de ultima generatie si solutii biocide avizate, astfel ca tu sa te bucuri de un mediu sigur si curat.

In plus, te ajutam la combaterea daunatorilor din gospodaria sau curtea ta, la birou, ferma si oriunde altundeva unde sunt necesare serviciile noastre. Daca te confrunti cu infestare de daunatori precum sobolani, gandaci, tantari, soareci, plosnite de pat, noi avem echipamentul si solutiile necesare pentru a eradica aceasta problema de la temelie, si de a stopa orice aparitie ulterioara. Acestia se inmultesc rapid, iar de la o problema minora, poate escala rapid la o infestare ce produce pagube uriase casei sau afacerii tale.

Sanatatea si siguranta ta sunt primordiale pentru noi atunci cand venim in ajutor!

O echipa de specialisti la dispozitia ta

Obtine consiliere gratuita si suport tehnic de specialitate de la expertii nostri DDD

Cere o cotatie de pret

Despre noi

Specialisti in DDD - Bucuresti

Cu o experienta vasta in deratizaredezinsectie si dezinfectie, echipa noastra de profesionisti, responsabili si pregatiti in domeniu face fata cu succes oricarei provocari. Activitatea noastra DDD este desfasurata in conditii de maxima siguranta si suntem autorizati de Primaria Capitalei pentru prestari servicii DDD.

  • Dezinfectie prin Nebulizare (ULV)
  • Dezinsectie / Deratizare Asociatii de Proprietari
  • Echipamente si solutii profesionale
  • Contracte DDD - Persoane Juridice
  • Preturi competitive si accesibile
  • Solutii Avizate de Ministerul sanatatii

Solutii si aparatura de ultima generatie

De la cei mai buni producatori

Bayer solo igeba Birchmeier Volpi Vebi VectorFog