Instalatii GPL AGR Tomasetto Stag Prins - Import, Distributie, Montaj instalatii gpl auto - Service GPL

gpl

... Instalatii GPL auto 2023

homedespre noiservice gplinstalatii gplcontact

 

AGR AUTOGAS GROUP

Autogaz

Retea de distributie Autogaz Romania

Cercetare, Dezvoltare in domeniu - instalatii GPL

Service GPL

instalatii auto de gaz producatori tipuri

Galerie foto montaje efectuate

Avantaje gpl

Preturi GPL

Contact Autogaz Romania

 

Instalatii GPL pentru toate

tipurile de autoturisme

 

PRINS VSI 3.0 DI

DIRECT INJECTION

catalog kit gpl dedicat

 

AGR NEXT - 4 ani garantie

catalog kit gpl dedicat

 

CENTRUL DE CONVERSIE

montaje efectuate

 

CENTRELE DE CONVERSIE AGR AUTOGAS GROUP

va ofera instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme pe tot teritoriul Romaniei

 

- montaj instalatie GPL Tomasetto

- montaj instalatie GPL AGR

- montaj instalatie GPL Prins

- montaj kit protectie supape Prins Valve Care Di

- montaj kit protectie supape Flash Lube

- revizii pentru instalatiile GPL AGR, Tomasetto, Prins

- reparatii pentru instalatiile GPL AGR, Tomasetto, Prins

- inlocuire rezervor GPL cilindric

- inlocuire rezervor GPL toroidal

 

SERVICE AGR BUCURESTI

ofera solutii si pentru alte marci de instalatii GPL:

Tomasetto

Prins

AC Stag

Landi Renzo

BRC

Lpg Tech

Zenit

Milano

Fratelli

Cangas

Reagas

Zavoli

Lovato

...

 

instalatii gpl auto

 

PRINS VSI 3.0 DI - A fost lansat revolutionarul sistem GPL pentru autoturisme cu Injectie Directa

vsi 3.0 di

 

AGR AUTOGAS GROUP

20 ani de excelenta

 

service gpl agr

Impreuna cu partenerii nostri externi si service-urile montatoare din Romania am sarbatorit la Albena implinirea a 20 de ani de activitate in domeniul instalatiilor auto GPL

 

MONTEAZA INSTALATIE GPL IN ORASUL TAU

Acoperire Nationala

In prezent reteaua nationala de dealeri este formata dintr-un numar de peste 120 societati care se ocupa cu comercializarea si montajul instalatiilor auto GPL. De asemenea sistemele AGR pot fi achizitionate din magazinele Auchan.

reteaua nationala agr

Prin programul MONTEAZA GPL IN ORASUL TAU va putem oferi o solutie de calitate in ceea ce priveste achizitionarea instalatiei gpl, dar si a service-ului calificat pentru realizarea montajului in majoritatea oraselor din Romania.

 

AGR AUTOGAS GROUP

Parteneriat FIAT

 

fiat gpl

 

AGR Autogas Group continua colaborarea cu Autoitalia Group si va ofera in noi modele Fiat si Jeep echipate cu sisteme GPL de ultima generatie AGR

INSTALATII AUTO GPL - Import / Distributie / Montaj

catalog kit gpl dedicat

Instalatii auto de gaz AGR Tomasetto Stag Prins - Italia, Polonia, Olanda

import, distributie, service montaj instalatii GPL Euro6, Euro5, Euro4, Euro3, Euro2, pentru autoturisme alimentate prin injectie multipunct, injectie momopunct si injectie directa.

gama reductor agr

 

RECOMANDAREA SPECIALISTULUI - ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara o instalatie GPL

Economic

Atat datorita faptului ca GPL este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, cat si datorita faptului ca este un carburant de viitor (ecologic) pretul final de vanzare la statiile de alimentare este fara accize si alte taxe suplimentare fiind aproximativ la jumatatea pretului benzinei.
Consumul litric de GPL pentru un motor este cu maxim 10% mai mare decat consumul de benzina, fapt datorat densitatii GPL care este mai mica decat cea a benzinei.
Luand in considerare aspectele prezentate anterior, se realizeaza o economie reala de aproximativ 40-50%.
Datorita acestui fapt, amortizarea investitiei pentru montarea instalatiei GPL se face relativ usor (aproximativ 10.000-15.000 km), numai din diferenta de cost benzina-GPL.

 

Sigur
Contrar a ceea ce se crede, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decât cea de benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international.
Rezervorul este realizat din material special tratat chimic pentru a evita fisurile in caz de accident, este dotat cu un grup de supape care împiedica umplerea cu mai mult de 80% din capacitate, permitând astfel gazului o expandare in caz de temperaturi înalte sau accidente. Todata in cazul ruperii in mod accidental a unei conducte de gaz aceasta sesizeaza debitul crescut de gaz si opreste automat alimentarea.

Testele au demonstrat ca o masina avand montata o instalatie GPL conform regulamentului R 67 ECE-ONU nu explodeaza!

 

Ecologic
Pentru ca foloseste un carburant fara sulf, benzen, plumb, sau alte substante cancerigene, GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul realizându-se un amestec carburant mai omogen si o ardere imbunatatita fara depuneri de calamina si hidrocarburi, noxele emise de motor cu carburator încadrandu-se in normativele EURO2.

De altfel marile companii de autoturisme sunt direct implicate in dezvoltarea si producerea de motoare ultra ecologice, una dintre solutiile imediat aplicabile fiind echiparea autovehiculelor cu motoare alimentate cu GPL (Volvo, Opel, Fiat, Renault, Dacia, … sunt echipate optional din fabrica cu sistem auto GPL).
Dezavantajele cum ar fi reducerea spatiului din porbagaj, pretul initial al instalatiei, performantele dinamice ale masinii cu cca. 2% mai scazute, sunt pe deplin compensate de avantajele economice, ecologice si de siguranta oferite in exploatare.

 

instalatii gpl in rate

 

Centrele de conversie AGR va asteapta pe tot teritoriul Romaniei

 

reteaua nationala agr

Bucuresti, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Tulcea, Reșița, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântu Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Turda, Mediaș, Slobozia, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmației,  Petroșani, Mangalia, Tecuci, Odorheiu Secuiesc, Râmnicu Sărat, ...

 

© AGR Autogas Group