Spitalul de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară din București și Centrul de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară Timișoara sunt singurele din România cu această specializare, ce oferă servicii veterinare de înaltă performanță necuvântătoarelor.

Clinicile dețin aparatură modernă, specifică intervențiilor endoscopice, laparoscopice și radiologiei intervenționale. Echipa noastră este formată din medici competenți, caracterizați de profesionalism, dedicare și pasiune, oricând pregătiți pentru orice tip intervenție minim invazivă dar și de urgențe veterinare, având ca obiectiv principal tratarea și salvarea companionilor noștri.

Spitalul de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară este cel mai performant SPITAL VETERINAR din Romania datorită serviciilor veterinare de înaltă calitate oferite pacienților necuvântători cu ajutorul dotărilor și aparaturii medicale de ultimă generație.

Serviciile noastre asigură un confort chirurgical și o recuperare rapidă a pacienților noștri necuvântători. Metodele minim invazive sunt ultimele tendințe la nivel mondial și fac parte din medicina modernă, de avangardă atât umană, cât și veterinară.

Anestezie și terapie intensivă

Radiologie Digitală

Ecografie

Chirurgie laparoscopică

stomatologie

dermatologie

Laborator

tomografie computerizată

Radiologie intervențională

Endoscopie

chirurgie

Oftalmologie

hemodializă

Neurologie

Imagistică

Cardiologie

Programări

021 9387

(apelabil din orice rețea națională, fixă sau mobilă)