Charlie’s Clinic Vet

+4 0770 934 835
Hit enter to search

Bun venit la Charlie’s Clinic Vet – locul cald, prietenos și dotat cu tot ce e nevoie pentru ca animăluțele voastre dragi să se simtă ca acasă! În inima Bucureștiului, am împletit profesionalismul, grija, iubirea pentru animăluțe și calitatea actului medical, pentru ca prietenii voștri necuvântători să aibă parte de cea mai bună îngrijire posibilă iar voi să fiți liniștiți și informați în legătură cu tot ce ține de sănătatea lor!

Serviciile Noastre

Image icon
Consultații

Echipa noastră medicală oferă o gamă variată și completă de servicii: Diagnostic, Analize, Ecografie, etc.

Image icon
Monitorizare Permanentă

Medicii noștri urmăresc evoluția prietenilor tăi necuvântători, astfel încât aceștia să primească tratamentul adecvat situației, și nu doar simptomatic.

Image icon
Plan Anual

Ai grijă de prietenul tău. Un set de analize alături de vaccinul și deparazitarea anuală pot ține departe problemele, iar tu te poți bucura de el!

Image icon
Ecografie

Pentru un diagnostic corect și rapid este nevoie să efectuăm o ecografie. Dispunem de aparatură modernă și performantă pentru a realiza diverse tipuri de ecografii, în funcție de necesitate.

De ce Noi?

Image icon
Diagnostic complet

Ne mândrim cu faptul că medicii noștri au experiența și pregătirea necesare pentru a pune un diagnostic corect și rapid, pentru a începe cât mai repede tratamentul potrivit.

Image icon
Atitudine caldă și empatică

Știm cât de important este ca, atunci când vii cu animăluțul la veterinar, acesta să se simtă confortabil și să nu-i fie frică, dar și ca tu să primești toate informațiile necesare despre starea micului tău prieten.

Image icon
Tarifare corectă

Suntem conștienți că una dintre principalele bariere care îi fac pe oameni să întârzie mersul la veterinar este teama de costuri. Garantăm că la Charlie’s Vet costurile sunt cât se poate de accesibile, corecte și transparente.

Image icon
Plan alimentar și medical

Susținem păstrarea sănătății animalelor prin monitorizare constantă, vaccinare și dietă adecvată.

O altfel de abordare

Pe scurt: 3 cătei mereu tratați la Dr. Paula. Ce îmi place cel mai mult este ca spațiu este foarte civilizat, aerisit și chiar te simți, atât tu cât si animaluțul tău. tratat asa cum trebuie din toate punctele de vedere. Locație bună, civilizată, plată cu cardul.

----- Maximilian T.
British Cat

Sunt crescător de British Cat autorizat – Short & Long Hair și alegerea mea este CVet, Sunt specializați pe această rasă pentru că, printre altele, sunt și posesori. Nivelul la care trebuie să îmi păstrez exemplarele este absolut – concursuri, etc. – atât din p.d.v. al sănătății cât și al aspectului.

----- Andreea Ioana
Testimonials thumbnail
Diagnostic perfect

Merg de peste 5 ani la Dna. Doctor Paula și mereu a fost alături de cățeii mei (2 Huskey și un Bulldog Francez). În decursul timpului a fost alături de noi și la bine dar și la rău iar mereu a reușit să ne facă fericiți.

----- Ramona Petcu
Testimonials thumbnail
Civilizat

Înainte de toate sunt oameni. Sunt prietenoși dar totuși profesioniști. Recomand cu încredere si mereu o să revin cu inima deschisă. CVet (Charlie’s Clinic Vet) este locul unde o sa revin mereu. (Dacă vreți să aflați ceva misto puteți întreba de ce “Charlie’s Clinic Vet”. 🙂

----- Andrei
  • icon-locationCalea Văcărești, Nr. 242, Bl. 72B
  • icon-phone004 0770 934 835
  • icon-mailcontact@cvet.ro