Username:

Password:

Fargot Password? / Help

SERVICE AUTO-MOTO

Pentru orice informatii tehnice legate de masina dumneavoastra, va asteptam in service-ul nostru unde echipa nostra de specialisti va va indruma in alegerea deciziilor optime cu privire la mentinerea in perfecta stare de functionare a autovehicolului dvs.

SERVICE

COMANDA PIESE AUTO-MOTO-CAMIOANE

Aducem la comanda si comercializam piese/subansamble auto pentru autoturisme de fabricatie straina si autohtona la cele mai avantajoase preturi. Contactati-ne !!

COMANDA PIESE

Statie ITP Otopeni

Aba Motors va ofera posibilitatea de a efectua Inspectia Tehnica Periodica. Statia ITP este doatata cu aparatura moderna si precisa. Va asteptam pregatiti ! Pentru evitarea aglomerarii va rugam sa va programati telefonic!

Statie ITP

Auto SH

Auto SH de vanzare

Auto SH

CONTACT

ABA SERVICE Program : Luni - Vineri 9:00 - 18:00 e-mail: office@abaservice.ro Tel: 0765128660

CONTACT

      ABA SERVICE - Otopeni - pune la dispozitie servicii de calitate cu echipamente performante si personal calificat pentru repararea si intretinerea autovehiculelor. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este competitiv pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este unul din obiectivele noastre.
      Calitatea lucrarilor, intodeauna sprijinita de posibilitatea de a monitoriza fiecare autoturism din momentul in care intra in baza noastra de date, este de asemenea un obiectiv prioritar. Asiguram intreaga gama de operatiuni specifice:

    ► Service Auto - Moto
    ► Revizii tehnice periodice
    ► Diagnosticare computerizata + constatare
    ► Reparatii sisteme de franare
    ► Reparatii injectoare
    ► Reparatii si inlocuit suspensie si directie
    ► Mecanica + Electrica motor
    ► Reparatii si intretinere parte electrica
    ► Reparatii si inlocuit sistem de evacuare
    ► Schimb consumabile + revizii
    ► Schimb ulei transmisie
    ► Pregatire I.T.P. pentru verificare / cumparare
    ► Parbrize auto, strungarie, etc.

      Pentru piesele de schimb si reparatiile efectuate in cadrul service-ului nostru beneficiati de garantie conform legislatiei in vigoare.