Loading

Arena Auto Service va ofera

consultanta gratuita

in vederea deschiderii dosarului de dauna, indiferent de asigurator, tractare gratuita si masina la schimb.

Lasati-va cu incredere

masina pe mainile profesionistilor

Arena Auto Service!

Servicii complete

de mecanica, electrica, tinichigerie,

vopsitorie, geometrie, vulcanizare si ITP

Cine suntem

Noi suntem Arena Auto Service, un service auto multimarca, autorizat R.A.R. care va ofera servicii de calitate, avand un personal calificat si unelte/ utilaje moderne.

Rezultate 100% Garantate

Oferim full service auto & mentenanta
Service multimarca

Arena Auto Service ofera toata gama de servicii de reparatii, mentenanta, ITP, polish si cosmetica auto pentru toate modelele si marcile de masini, chiar si pentru cele de epoca.

Gama variata de servicii

Echipa Arena Auto si-a luat angajamentul in fata clientilor sa ofere servicii de cea mai buna calitate, adaptate nevoilor fiecarui autovehicul in parte.

Consultanta gratuita

Arena Auto Service va ofera consultanta gratuita la deschiderea dosarului de dauna, indiferent de asigurator si poate efectua, la cerere, reparatia prin preluarea incasarii.

De ce sa alegi Arena Auto Service, service autorizat RAR?

Calitate si profesionalism

Avem personal calificat, profesionist, atent la nevoile masinii gata sa transforme o masina avariata in masina care a fost inainte de accident. Va oferim servicii complete de calitate, de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, geometrie, vulcanizare, detailing auto. Avem o statie de ITP operata de personal acreditat RAR.

Estimatari

Arena Auto Service va ofera estimari de reparatie corecte, in acord cu societatile de asigurare si furnizorii de piese auto. Daca detineti o polita RCA reparatia nu implica costuri pentru dumneavoastra.
Contacteaza-ne cu incredere si te vei convinge!

De Incredere

Arena Auto Service este un service auto autorizat RAR, ceea ce este o garantie a sigurantei si a calitatii serviciilor oferite, intrucat siguranta dumneavoastra este foarte importanta pentru noi.