Servicii funerare Non Stop

Votata Firma Nr. 1 de servicii funerare din Bucuresti Sector 1 pe baza recenziilor

Funerare Expert – Servicii funerare non stop in Bucuresti

Bun vent pe siteul nostru unde puteti gasi informatii despre servicii funerare complete pentru Bucuresti.

Despre Funerare Expert

Probabil cea mai buna firma de servicii funerare din Bucuresti pe baza recenziilor recente

Bine ai venit pe FunerareExpert.ro, locul unde ne dedicam furnizarii de servicii funerare de calitate si sensibile la nevoile fiecarei familii. Suntem aici pentru a oferi sprijin si confort familiilor indurerate in momentele dificile, prin intermediul serviciilor noastre personalizate si profesionale. Avem o vasta experienta in domeniul serviciilor funerare si suntem dedicati sa asiguram o experienta linistitoare si plina de compasiune pentru toti clientii nostri. Indiferent de nevoile dumneavoastra, suntem aici pentru a oferi servicii funerare de inalta calitate, la preturi competitive.

Pachete funerare

Pachetele funerare sunt colecții de servicii funerare oferite de către furnizori de servicii funerare, care includ o gamă de opțiuni și servicii pentru înmormântarea sau incinerarea unei persoane decedate. Aceste pachete pot varia în funcție de preferințele familiei sau ale persoanei care își planifică înmormântarea.

Servicii funerare complete

Inmormantari la groapa sau cremare, inclusiv toate formalitatile si actele necesare. Transport funerar national si international, cu autovehicule specializate si personal calificat. Pregatirea corpului decedatului, care poate include imbalsamarea, imbracarea si machierea.
Livrarea si instalarea coroanelor funerare, compusa din flori proaspete si de inalta calitate. Organizarea si coordonarea slujbei religioase.

servicii funerare non stop

100%

Consultanta formalitati documente

100+

Monumente funerare

3

Loctii regionale

100+

Parteneri de incredere

Excelenta in servicii funerare

Excelenta in servicii funerare, pentru recunoasterea unei companii care ofera servicii de inalta calitate si se distinge prin profesionalism si compasiune.

Strategie eficienta

am dezvoltat o strategie de marketing eficienta si inovatoare, care a dus la cresterea afacerii si imbunatatirea imaginii de marca.

Responsabilitate sociala

o companie de servicii funerare care s-a implicat activ in comunitate si a contribuit la dezvoltarea sociala si culturala a acesteia.

Premii și recunoașteri

Cel mai mare premiu pentru noi este satisfactia clientilor si recunoasterea acestora pentru lucrul bine facut. Suntem recunoscatori la randul nostru tuturor celor ce apreciaza eforturile noastre in toti acesti ani !

Calitatea serviciilor

firma de servicii funerare care a demonstrat excelenta in ceea ce priveste furnizarea de servicii de calitate, satisfacand nevoile clientilor si depasind asteptarile lor.

Suport in pandemie

o companie de servicii funerare care a dezvoltat noi produse si servicii inovatoare, care au adus suport in andemie pentru clienti si au dus la cresterea afacerii.

Etica si integritate

firma de servicii funerare care a demonstrat un comportament etic si integru in toate aspectele afacerii, respectand cu strictete normele legale si standardele de etica si integritate.

Experti in servicii funerare

Asistenta si suport pentru familie, inclusiv consiliere emotionala si administrativa: asistenta si suport in toate aspectele organizarii inmormantarii, asistenta si consiliere emotionala pentru familia indurerata, prezentarea posibilitatilor de suport dupa inmormantare. Servicii de pre-arrangement pentru inmormantare: prezentarea si explicarea optiunilor existente.

lumanare funerara
monumente funerare

Inmormantari la groapa sau cremare

inclusiv toate formalitatile si actele necesare: pregatirea decedatului pentru inhumare sau cremare, transportul corpului la locul de inhumare sau la crematoriu, primirea si depunerea urnei cu cenusa.

Transport funerar national si international

cu autovehicule specializate si personal calificat: transportul decedatului din locul decesului la locul de inhumare sau la crematoriu, transportul urnei funerare sau a ramasitelor decedatului la destinatia aleasa de familie, asigurarea formalitatilor vamale pentru transportul international..

Pregatirea corpului decedatului

care poate include imbalsamarea, imbracarea si machierea: pregatirea fizica si estetica a decedatului pentru a fi expus in sicriu sau pentru a fi incinerat.

Coroane funerare

Livrarea si instalarea coroanelor funerare, compusa din flori proaspete si de inalta calitate: livrarea coroanelor funerare si a altor aranjamente florale la locul si la momentul stabilit de familie, decorarea salii de ceremonii cu flori si lumanari.

Organizarea slujbei religioase

Organizarea si coordonarea slujbei religioase, in functie de traditiile si credintele familiei: contactarea preotului sau a reprezentantului religios dorit de familie, aranjarea bisericii sau a capelei pentru slujba religioasa, asigurarea corului, a muzicii si a altor elemente necesare.

Materiale funerare

Realizarea si imprimarea de materiale funerare, cum ar fi carti de rugaciuni, panouri, afise sau bilete de inmormantare: crearea de materiale personalizate pentru slujba religioasa sau pentru inmormantare, imprimarea si livrarea acestora la locul stabilit de familie.

Alegerea sicriului

Asistenta si consultanta pentru alegerea sicriului, a urnei sau a altor accesorii funerare: prezentarea modelelor de sicrie sau de urne, alegerea celor mai potrivite in functie de dorintele si necesitatile familiei, asigurarea transportului si instalarii lor..

Formalitati si documente

Asigurarea formalitatilor si documentelor necesare pentru inhumare sau cremare: prezentarea listei de acte necesare pentru inmormantare sau pentru cremare, asistenta in obtinerea lor, prezentarea formalitatilor legale si administrative.

Ce este de facut in caz de deces

În caz de deces al unei persoane, există o serie de lucruri pe care trebuie să le faci. Iată o listă de acțiuni pe care ar trebui să le întreprinzi:

Anunță autoritățile

Trebuie să contactezi imediat autoritățile locale (poliția sau serviciul de ambulanță) pentru a raporta decesul și pentru a obține un certificat de deces.

Contactează un serviciu funerar

Va trebui să contactezi un serviciu funerar pentru a organiza înmormântarea sau cremarea. Acest serviciu îți poate oferi și suport în legătură cu procedurile legale necesare.

Notifică rudele și prietenii

Este important să notifici rudele și prietenii despre decesul persoanei.

Locatia firmei de servcii funerare

Șoseaua Chitilei 107, București 011176.

localizarea pe harta servicii funerare expert

Program Servicii Funerare Non Stop

Funerare Expert ofera servicii funerare complete in toate sectoarele din Bucuresti si zonele limitrofe. Suntem la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7, asa ca daca aveti nevoie de serviciile oferite de societatea noastra de pompe funebre nu ezitati sa ne contactati.

Ce spun clientii nostrii

Afla ce spun clientii nostrii multumiti de serviciile funerare prestate de noi:

Va ajutam cu obtinerea actelor

Acte necesare inhumarii (Certificat constatator, Certificat imbalsamare, Certificat deces, Adeverinta inhumare, Autorizatie sanepid, Aviz procuratura )
Acte aduse la domiciliu.

Scroll to Top