Filtru cărbune activ CLACK 50 litri

Rating:
100% of 100
în stoc
Numai 3 rămase
SKU
8610
3.350,00 RON
Pe scurt
Alege performanța și calitatea cu filtrul de cărbune activ CLACK de 50 litri. Cu un debit nominal între 1,5 și 2 mc/h și o durată medie de viață a mediului filtrant de 1 an în condiții normale de funcționare, acest filtru asigură eliminarea eficientă a clorului, mirosurilor și compușilor organici din apa de consum. Instalare simplă într-un loc ferit de umezeală și îngheț, iar valva de comandă Clack monitorizează volumul de apă tratată, inițiind regenerarea când este necesar. Cu un proces de regenerare bine definit, acest filtru garantează o curățare eficientă și o performanță optimă în timp. Investește într-un mediu filtrant de înaltă calitate pentru o apă curată și sigură în locuința ta.

Filtru autocurăţare 50 litri cărbune activ , debit nominal 1,5-2 mc/h.

Durata medie de viata a mediului filtrant : 1 an (in conditii normale de functionare).

Presiune de lucru : 2,5 - 6 bar

Sursa de alimentare : 220V,50Hz

Temperatura ambient : 5 -35°C

Debit 1,5-2 mc/h

Dimensiuni: 35/35/165h cm

Valva comanda:Clack

Instalare in loc ferit de umezeala si de inghet. Este necesara conectarea deferizatorului la o scurgere care sa nu depaseasca inaltimea acestuia. Filtrul cu carbune activ este echipat cu by pass, se poate interveni fara a trebui demontat tot sistemul.

Utilizare:eliminarea clorului din apa atunci cand acesta este folosit pentru dezinfectie sau oxidare, eliminarea mirosurilor si a compusilor organici din apa, eliminarea turbiditattii apei

Valva de comandaeste de tip volumetric, ea masoara volumul de apa care trece prin sistem astfel incat Filtrul va intra in regenerare in momentul in care atinge volumul de apa stabilit sa treaca prin sistem.

Volumul de apa tratatacare poate trece prin Filtrul cu carbune activ se stabileste in functie de calitatea apei pe baza unui buletin de analiza si cantitatea de mediu filtrant din tanc.

Regenerare
Fazele regenerarii acestei statii de filtrare se succed dupa cum urmeaza:

Spalarea inversa: in timpul acestei faze, apa strabate coloana de jos in sus, antrenand partile solide depuse in straturile patului de rasini in timpul functionarii.Apa necesara spalarii inverse este evacuata prin racordul de golire din partea de sus a coloanei. Aceasta este singura faza in care apa strabate coloana de jos in sus

Spalare rapida: este faza in care rezidurile de sare sunt eliminate; la sfarsitul acestei faze coloana cu rasini este gata pentru a incepe un nou ciclu de functionare.

Mai multe informații
MarcaCLACK
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsFiltru cărbune activ CLACK 50 litri
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.