MOBILA LA COMANDA BUCURESTI

OnlineMob este fabrica de mobila la comanda Bucuresti care ofera montaj si trasport in toata tara. Aici gasiti cea mai buna solutie pentru mobila la comanda pentru intreaga locuinta, mobila realizata din materiale de inalta calitate, piesele de mobila fiind lucrate prin metode profesionale.

Confortul nu este doar un vis

Piesele de mobilier realizate corespund unor standarde de inalta calitate. Puteti solicita asistenta, astfel incat sa aveti garantia ca ati ales cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra. De asemenea, asiguram transport si montaj pentru mobila realizata la comanda oriunde in Romania.

Atentia si pasiunea pentru design interior ne ajuta sa recunoastem cu exactitate nevoile clientilor, deoarece am pornit pe acest drum cu o echipa de oameni pasionati si talentati. In plus, suntem o echipa dinamica si tanara care este in cautare de noi provocari si gata sa duca la bun sfarsit chiar si cele mai originale si complexe proiecte, cu scopul de a livra cea mai buna mobila la comanda

mobila la comanda bucuresti

Mobila la Comanda Bucuresti

Pentru a tine pasul cu noile tendinte in materie de amenajari interioare, ofertele de produse se actualizeaza in mod constant prin introducerea de noi finisaje si functionalitati. Astfel, clientii beneficiaza atat de cele mai bune produse cat si de cele mai bune servicii; scopul echipei OnlineMob este sa realizeze si sa livreze mobila la comanda perfecta, care sa se muleze perfect in locuinta ta, lucru care este demonstrat prin proiectele realizate pana in prezent.

Obiectivul nostru este sa ne ridicam peste asteptarile clientilor nostrii, sa oferim clientilor mobila si servicii de inalta calitate, bun nu este suficient.

Suntem o echipa tanara si dinamica mereu in cautare de proiecte care sa ne duca spre indeplinirea misiunii noastre. Fie ca ai deja un proiect pentru mobila ta pe care doresti sa-l realizam la comanda pentru spatiul tau, fie ca ai nevoie de indrumarea reprezentantilor nostrii de vanzari pentru alegerea mobilei, te incurajam sa ne contactezi:

  • alege un model de mobilier si trimite-ne dimensiunile aproximative, vom face o calculatie personalizata si iti vom trimite oferta noastra in maxim 24 de ore (Luni – Vineri);
  • ataseaza schita ta in formularul de contact si vei primii o oferta personalizata pentru executia mobilei in maxim 24 de ore (Luni – Vineri).

Dupa primirea ofertei de pret daca aceasta este conform asteptarilor dumneavoastra ne dati de stire si stabilim o masuratoare gratuita la locatia dumneavoastra pentru a se stabilii toate detaliile proiectului, reprezentantii nostrii de vanzari va vor indruma in schitarea mobilierului, va vor prezenta mostrar de culori si material de pal melaminat, mdf melaminat, mdf vopsit, mdf infoliat, modele de frezari, blaturi de bucatarie din care sa va alegeti componenta viitorului mobilier.