fbpx

Mobilier la comanda Bucuresti

Doriti sa amenajati casa, apartamentul, biroul, magazinul sau restaurantul?

La noi gasiti intotdeauna solutia potrivita stilului dumneavoastra

Mobilier spatii comerciale

Mobilierul necesar afacerii dumneavoastra trebuie sa fie practic, usor de folosit si in acelasi timp sa creeze o imagine pozitiva si o buna impresie clientilor.

Mobilier bucatarie

Indiferent de stilul dorit, modern sau clasic, va realizam mobilierul in functie de nevoi si de spatiul destinat bucatariei.

Mobilier Dormitor

Dormitorul este spatiul intim unde petrecem o mare parte din viata. Atunci cand il alegem trebuie sa tinem cont de cateva aspecte: confort, eficienta si rezistenta.

Mobilier Birou

Mobilierul de birou produs de noi se potriveste perfect stilului personalului de lucru, si se poate reconfigura pe masura ce afacerea dumneavoastra creste

Mobilier Living

Alegerea mobilierului pentru living este foarte importanta. Livingul este zona din casa unde petrecem cel mai mult timp cu familia, primim invitatii, sau organizam mici petreceri

Mobilier baie

Pentru zona de relaxare si rasfat va propunem cele mai potrivite si de calitate obiecte de mobilier, care completeaza armonios intregul design al incaperii

Cum lucrăm

agsdix-null

1. Analizăm

Primul pas în realizarea mobilierului dumneavoastră este să ne întâlnim pentru că experţii noştri să vă poată oferi consultanta necesară. Punem la dispoziţie o echipă de arhitecţi talentaţi care lucrează împreună cu dumneavoastră pentru crearea unei prime schiţe.

agsdix-null

2. Proiectăm

Măsurăm spaţiul şi discutăm proiectul. Ne gândim la cele mai bune soluţii pentru orice buget. Creăm o schiţă electronică a proiectului pe care o retuşam până ajungem la designul potrivit.

agsdix-null

3. Creăm

Se comandă materialele şi accesoriile alese. Arhitectul trimite schiţa tâmplarilor care este executată cu precizie la dimensiunile specificate.

agsdix-null

4. Montăm

Se alege o dată de livrare, în funcţie de proiect, şi se montează la adresa specificata. Echipele noastre de montaj se comportă adecvat şi profesional, astfel lucrarea este montată cu atenţie şi grijă.

Pentru inspirație

Galerie foto

mobilă la comanda

Potrivită pentru orice încăpere

Realizată special
pentru tine

Proiecte de referință

Mobilă La Comandă – Casa C

Mobilă La Comandă – Casa C

Când ajungi să ai propria familie îți dorești tot ceea ce este mai bun pentru ea și printre priorități cu siguranță se numără și amenajarea locuinței.O casă reflectă personalitatea și stilul de viață al tău și al familiei tale și este locul în care te bucuri de unele...

Mobilier Apartament B

Mobilier Apartament B

Apartamentul B este un proiect realizat în București care îmbină toate elementele preferate de clienți, astfel încât aceștia să se simtă cu adevărat acasă. Pentru noi, fiecare proiect este unic, iar obiectivul principal este transformarea viziunii tale în realitate....

Mobilier Apartament O

Mobilier Apartament O

Mobilierul din apartamentul O este simplu şi practic. Prin amenajare s-a dorit crearea unui spaţiu plăcut şi relaxant, cu multe zone pentru depozitare. Mobilierul este realizat în totaliate din PAL fiind accesibil şi uşor de personalizat, având o varietate mare de...

Ultimele articole

Tendințe pentru designul bucătăriei în 2023

Tendințe pentru designul bucătăriei în 2023

Fie că te gândești să îți alegi o bucătărie nouă sau să o schimbi pe cea existentă, este o idee bună să analizezi cele mai noi trenduri în materie de bucătării. De la tehnologie îmbunătățită la culori îndrăznețe și mai multe spații multifuncționale, 2023 va fi despre...

Cum să economisești bani când alegi mobila la comandă

Cum să economisești bani când alegi mobila la comandă

Odată cu creșterea costurilor, economisirea banilor la achiziționarea de mobilier nu mai este o sarcină ușoară. Cu toții ne dorim să avem un spațiu care să corespundă gustului nostru personal, dar și nevoilor noastre reale, din punct de vedere funcțional. În acest...

Cum să alegeți cel mai bun mobilier pentru dormitor

Cum să alegeți cel mai bun mobilier pentru dormitor

Dormitorul trebuie să fie un spațiu relaxant și reconstructiv care să te lase pregătit să înfrunți activitatea zilnică. În funcție de spațiu și necesitate dormitorul poate fi mai mult decât o zona pentru dormit și depozitare, acesta poate deveni și un loc armonios în...

RBR Mobilier la comandă București

De la vis la realitate

Nimic nu este mai personal, mai intim decat casa ta. Vrei să spună o poveste. Povestea ta.

Casa se potrivește stilului tău de viață. Este imaginea ta. La RBR Mobilier nu uităm niciodată acest lucru.

Pentru noi, procesul de proiectare este un dialog. Echipa noastră lucrează îndeaproape cu dumneavoastră, pentru ca visele să fie transpuse în lucrări frumoase, funcționale și semnificative de mobilier făcut la comandă.

Nu avem un stil de semnatura pe care il impunem, si asta este modul de lucru care ne place.

Fie ca este vorba de o simpla restaurare a unui scaun vechi sau de crearea intregului mobilier al unui magazin, colaborand cu noi va garantam un proces de lucru fara probleme si o experienta plina de satisfactii.

Întrebări Frecvente

FAQs

Q: Cum pot face o comandă?

R: Există mai multe modalități prin care puteți face o comandă la RBR. Ne puteți contacta în principiu pe orice platformă, dar cel eficient mod de a comunica cu noi este acesta.
În cazul în care vreți să realizați un proiect cu noi, cel mai ușor ar fi să ne contactați telefonic (0767 464 489) sau pe rețelele de socializare printr-un mesaj în care să specificați ce tip de mobilier doriți urmând să vă contactăm noi să discutăm toate detaliile.
Dacă aveți deja o schiță a proiectului puteți să o trimiteți pe mail sau printr-un mesaj, iar noi vă vom răspunde în cel mai scut timp cu o ofertă.

Q: Din ce materiale realizați mobilierul?

R: Realizăm mobilier din materiale de calitate precum MDF, MDF vopsit, PAL, lemn, sticla și metal. Putem prelucra aproape orice tip de material după preferințele clientului.

Q: Vă deplasați la domicilu pentru a lua măsurătorile?

RÎn funcție de proiect ne deplasăm la fata locului să luăm cotele și să discutăm proiectul sau să ne asigurăm că schița trimisă de client este exactă.

Ce spun clientii despre
serviciile noastre

Ionel Zamfir
Ionel Zamfir
2022-08-23
Cea mai buna fabrica de mobila din România
Ana-Maria Predica
Ana-Maria Predica
2022-08-05
Minunat. Servicii ireprosabile si oameni de calitate. Totul la superlativ. Recomand cu drag.
Anastasiia Vlasiuk
Anastasiia Vlasiuk
2022-06-14
Multumesc mult pentru ajutor! O firma plina de oameni minunati!
Elena Andreea
Elena Andreea
2022-06-02
Am facut o vizită atelierului pentru a discuta detaliile bucătăriei noastre. Domnul părea profesionist și dedicat, însă din momentul în care am plecat de acolo, nu ne-a mai sunat nimeni, așa cum ni se promisese, sa vină pentru măsuri. Am rămas cu un gust amar. Am încercat de 2 ori să iau legătura cu atelierul, de fiecare dată promițându-mi că mă va suna. Nu s-a întâmplat. Un sfat pentru viitor: dacă nu doriți să luați anumite lucrări, fie ca vi se par prea complicate sau nerentabile, vă rog să anunțați persoanele în cauză de decizia dvs. Nu merită nimeni să ajungă să se roage de dvs. să le faceți mobila și să fie tratați cu indiferență. În final, am gasit pe altcineva care ne-a făcut bucătăria așa cum ne-am dorit, dovada că proiectul nu era complicat. P. S.: Vă dau totuși 4 stele, pentru a nu vă strica nota pe care o aveți :)
Rom Lim
Rom Lim
2022-02-15
Profesionisti si pro-activi. Fronturile pentru mobila de bucatarie sunt de inalta calitate.