Caută după:

Aveți nevoie de ajutor cu mașina dvs.? Ne ocupăm noi!

Oricând mașina ta va fi pe maini bune la Buggy Speed Car Service.

Buggy Speed Car este un service auto, cu o echipă tânără și determinată, dar totodată cu un nivel professional ridicat, cu o vastă experiență, având în portofoliul profesional atât brand-uri premium cât și middle class, referitor strict la autovehiculele trecute prin mâna noastră.

În acest sens oferim servicii de calitate intr-o locație generoasă (900 mp – suprafata atelierelor și peste 80 de locuri de parcare), amplasată la adresa Șoseaua Olteniței nr. 181 (incinta fosta fabrică Danubiana) Popești-Leordeni, Jud. Ilfov, România.

Service-ul beneficiază de autorizare RAR și poate presta toate oprațiunile de tinichigerie-vopsitorie și mecanică auto autorizate de legile și reglementările în vigoare. Garanția lucrărilor efectuate în service-ul nostru este de 12 luni calendaristice de la data efectuării.

Zona specială de asteptare clienți permite vizualizarea permanentă a intervențiilor care se efectuează asupra mașinii dumneavoastră.

Programați-vă!

La Buggy Speed Car găsești tot ce ai nevoie, rezolvi orice problemă ai cu mașina ta beneficiind de maxim profesionalism, promptitudine și transparență. Acestea sunt doar câteva din atributele după care ne ghidăm în activitatea noastră de zi cu zi.

Orar de funcționare
Asistență tehnică 24/7

Ne propunem în fiecare zi sa oferim clienților servicii de tractare și reparații auto profesionale la cel mai înalt standard!

0730007457 0727738657
0760182995

Programare în service

în 4 pași simpli

1. Solicită programare

2. Solicită reparații

3. Alege oferta, confirmă devizul

4. Predare autoturism

De ce să alegeți Service auto BUGGY SPEED CAR?

Service Auto Buggy Speed Car este echipat cu cele mai moderne utilaje, scule, testere, dispozitive și echipamente, utilizate în mod profesionist de personalul societății. Lucrările efectuate beneficiază de garanție. Vă oferim o gamă largă de servicii: revizii auto multimarcă, încărcare cu freon,  montaj carlig tractare, reparații motoare, service BMW, schimb alternator, schimb ambreiaj, schimb amortizoare, schimb articulații direcție, schimb bujii, schimb burduf planetară, schimb compresor ac, schimb distribuție, schimb electromotor, schimb pompă apă, schimb radiator ac, schimb radiator apă, schimb rulmenți roată, schimb termostat, schimb și sudură tobe eșapament, schimb ulei cutie viteze, schimb ulei și filtre, testare auto și diagnoză auto.

Revizie ulei și filtre

Știi că dacă nu stai de vorbă cu motorul, suferă? La fiecare 10.000 de km, arată-i motorului că-ți pasă! Vino la noi, stăm de vorbă cu fiecare componentă în parte – bujii, filtre etc. și-ți asigurăm mașina pentru cursă lungă. Că e vorba de schimbat ulei sau doar de o verificare de rutină, motorul îți va mulțumi pentru atenție, iar Volkswagen-ul tău va merge lin și fără probleme. Deci, ca să fie treaba treabă, plimbări de bine să tot ai, dar nu uita să treci pe la noi, pentru o revizie periodică, la 10.000 de km parcurși.

Personal cu experiență

Din echipa atelierului de mecanică, fac parte persoane calificate pentru accesarea datelor tehnice, cu experiență vastă în domeniul auto, pregătiți să rezolve eficient și calitativ, problemele mașinii dv-stră.

Diagnoză auto computerizată

Diagnoza auto constituie verificarea computerizată a autovehiculului și se efectuează folosind sisteme computerizate și interfețe specifice fiecărei mărci auto. Acest proces presupune verificarea parametrilor în care funcționează componenetele sistemului, citirea valorilor reale și compararea cu cele nominale. De cele mai multe ori, o diagnoză te ajută să descoperi problemele mașinii în timp util ca să fie remediate.

Garanție

Lucrările efectuate la noi beneficiază de garanție. Fie ca doriți să faceți un schimb de ulei sau o altă reparație mai complexă, vă garantăm că masina dvs se află pe mâini sigure. Calitatea serviciilor noastre reprezintă o garanție pentru clienți.

Mașina la schimb

Oferim masina la schimb la solicitarea clienților, din momentul în care autoturismul a intrat in reparații, in funcție de stocul disponibil la acel moment.

Reparatii daune RCA și CASCO

Cand veniți la noi aveți pretenția ca mașina dv-stră să fie pe mâini sigure. Din acest motiv, vă garantăm siguranță și promtitudine în toate acțiunile pe care le desfașurăm. Service Auto Buggy Speed Car este alături de dumneavoastră în cazul în care ați suferit o daună auto provenită dintr-un accident rutier sau din alte cauze.

Consiliere - Daune auto

Apelați la serviciul de consiliere pentru a obține o programare cat mai rapidă în vederea constatării daunelor. Totodată vă oferim informațiile de care aveți nevoie.

Intocmire dosar daune RCA + CASCO City Insurance

Consiliere întocmire dosar daune pentru toate societățille de asigurări.
La cererea clientului punem la dispoziție un consilier personal pentru asistentă în realizarea dosarului de constatare. Buggy Speed Car vă ofera acest serviciu gratuit.

Ai fost implicat într-un accident de mașină?

Îți oferim constatare daună, întocmire dosar și reparații într-un singur loc pentru societățile de asigurare: City Insurance, Euroins, Groupama, Asirom, Omniasig, Generali, Allianz Țiriac, Uniqa, Garanta, Grawe. Deschidem dosarul de daună direct, fără programare, începem reparațiile și oferim mașină la schimb.

Tractări auto

Tractăm şi transportăm automobile noi, defecte sau avariate, în Bucureşti şi în întreaga ţară.

În procesul de tractare sunt puse la dispoziţia clienţilor urmatoarele facilitati:
• Tractarea 24 din 24 de ore / 7 zile din 7
• Incărcarea şi descărcarea autovehiculului (şi a resturilor acestuia) în condiţii de siguranţă
• Asigurarea vehiculului transportat
• Transportul persoanelor din maşină la destinaţia cerută (optional)
• Menținerea legăturii informaționale privind stadiul transportului, prin contact telefonic, sofer-client
Serviciile sunt prestate cu autovehicule în stare perfectă de funcţionare, cu personal calificat şi amabil, accentul punându-se permanent pe calitatea serviciilor.

Pentru tractări ocazionale, clientul ia legătura cu service-ul nostru la unul din numerele afișate pe site. Operatorul, vă va solicita informaţii legate de persoana de contact, datele maşinii şi o prediagnosticare a incidentului. În altfel de cazuri, se va purcede doar la exemplificarea datelor privind destinatia si “cargoul”.

Mecanică auto

În cadrul atelierului nostru se efectuează lucrări de mecanică auto cu orice grad de dificultate, de la un simplu schimb de ulei până la recondiționat motoare. Avem o vastă experiență în efectuarea diverselor lucrări mecanice și suntem la curent cu ultimele tehnologii.

Pentru a ne putea desfășura activitatea la un grad cât mai înalt de profesionalism, atât înainte de lucrarile complexe cât și pe durata desfășurării acestora, folosim documentația tehnică specifică fiecărei operațiuni și investim continuu în achiziția diferitelor dotări materiale necesare.

Vopsitorie auto

Atelierul de vopsitorie dispune de cele mai noi aparate pentru oferirea unui rezultat eficient și de durată. Vopsirea automobilului se efectuează atunci când există mici defecte sau deformări ale caroseriei, uzură, rugină, sau atunci cand dorești să-ti schimbi culoarea autovehiculului. În funcție de nevoile mașinii tale, putem sa realizăm un serviciu complet de vopsitorie auto, completat de reparații punctuale pentru ca mașina ta să își recapete strălucirea și aspectul inițial.

Tinichigerie Auto

Echipa noastra de tinichigii este specializată in reparatii auto de orice natură și poate să iți ofere un serviciu de tinichigerie de calitate, atunci când mașina ta prezintă semne de avarie ale caroseriei sau ale altor parți metalice. Dotat cu aparatura modernă și special concepută pentru repararea avariilor suferite de autovehicule, service-ul nostru iți va demostra că mașina ta va fi pe mâini bune.

Revizie Auto

Revizia auto reprezintă ansamblul complet de verificări și operațiuni ce sunt efectuate periodic asupra unui automobil, în vederea funcționării în parametrii optimi ai acestuia. Verificarea este vitală deoarece prin intermediul ei, este asigurată funcționarea corectă și siguranta în trafic a autoturismului. Revizia se realizează numai de catre un service autorizat, cu personal pregatit și cu experiență.