Set statuete Familia de Elefanti - Mami si Copil 14 cm

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
13500 RON (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza pe masura ce se adauga in cos. RETURUL SI SCHIMBUL SUNT GRATUITE!
Cod produs - SKU FO_66338

Descriere

Adauga o nota de afectiune si intelepciune in decorul tau cu Setul de Statuete Familia de Elefanti - Mami si Copil de la Gothic Fairy. Aceste statuete delicate reprezinta legatura speciala dintre mama si copil, emanand iubire si protectie intr-o forma artistica captivanta.
Setul de Statuete Familia de Elefanti - Mami si Copil este alcatuit din doua statuete exceptionale, realizate cu atentie la detalii, care ilustreaza tandretea si conexiunea dintre o mama elefant si puiul ei. Cu o inaltime de 14 cm fiecare, acest ansamblu de statuete este o alegere perfecta pentru a adauga un element plin de semnificatie in decorul casei tale.
Elefantii au o semnificatie profunda in Feng Shui, simbolizand putere, intelepciune si noroc. In special, elefantul cu trompa in sus este considerat deosebit de norocos, aducand abundenta si bunastare in viata celui care il poseda. Trompa in sus reprezinta un flux continuu de energie pozitiva si prosperitate.
Prin amplasarea Setului de Statuete Familia de Elefanti Mami si Copil in casa ta, vei atrage aceasta energie benefica in viata ta si in mediul inconjurator. Statuetele plasate strategic intr-un colt important al casei tale vor aduce o atmosfera de armonie, liniste si fericire familiala.
Aceste statuete nu numai ca sunt o placere pentru ochi, dar si reprezinta o expresie vizuala puternica a legaturii maternale. Imaginile delicate si emotionante ale mamei elefant si puiului ei evoca sentimente profunde de dragoste si grija maternala.
Setul de Statuete Familia de Elefanti - Mami si Copil este un cadou minunat pentru a celebra legatura speciala dintre mama si copil. Este perfect potrivit pentru a oferi la aniversarea unei nasteri sau pentru a aduce bucurie si emotie in viata proaspetei mame. De asemenea, acesta poate fi un cadou deosebit pentru a exprima recunostinta si iubire fata de mama ta sau pentru a aduce noroc si fericire intr-un nou camin.
Alege Setul de Statuete Familia de Elefanti - Mami si Copil si adu o nota de tandrete si protectie in locuinta ta. Cu simbolismul puternic al elefantului cu trompa in sus in Feng Shui, aceste statuete vor inspira armonie si noroc in viata ta si a celor dragi.

Material: rasina

Dimensiuni: 14 x 14 x 6cm

Detalii

SKU
FO_66338
MATERIAL
RASINA
CULOARE
Gri
STIL
NATURA

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review