Spune 'La revedere' insectelor! Dezinsecție rapidă și eficientă cu DeLuxe DDD.

Fără rozătoare, fără griji. Soluții de deratizare sigure și durabile de la DeLuxe DDD.

Curățenie și siguranță maximă. Serviciile noastre de dezinfecție asigură un mediu protejat.

De ce să ne alegi pe noi?

Combaterea Dăunătorilor

De la A (ca în 'arahnide') la Z (ca în 'zburătoare'), ne ocupăm de orice creatură care îți invadează spațiul intim. E ca un joc video, doar că noi câștigăm întotdeauna.

Calitate și Siguranță

Ne luăm treaba în serios, chiar dacă mai si glumim. Ne asigurăm că fiecare serviciu este criminal de eficient - fără bâlbe, fără scurtături, doar profesionalism (și câteva glume pe parcurs nu strică).
de ce sa ne alegi pe noi

Certificări și Autorizații

Avem atâtea certificate și autorizații, încât am putea tapeta un perete întreg cu ele. ISO 9001, ISO 14001, DSP, DSV și Primăria Capitalei? Le avem. Siguranță și respect pentru mediu? Sunt în ADN-ul nostru.

Servicii Eco-Friendly

Ne pasă de planetă la fel de mult pe cât ne pasă de casa ta. Folosim produse atât de eco-friendly, încât chiar și Greta Thunberg ar zâmbi sexy și aprobator.

Cu Deluxe DDD, gândacii fac cale întoarsă, bacteriile se dau bătute, iar șoarecii... își fac bagajele! Servicii complete pentru un cămin fără invitați nedoriți."

servicii profesionale deratizare

Servicii de Deratizare

Rozătoarele sunt drăguțe în desene animate, dar nu și în cămară! Dacă șoarecii și șobolanii au început să îți ceară chirie, e timpul să ne chemi. La fel ca Flautistul Pied Piper, suntem aici să oferim rozătoarelor concertul de adio. Fără metode brutale, cu abordări rafinate și umane care sugerează politicos că e momentul să-și găsească un nou cămin.
Află mai mult
servicii profesionale dezinsectie

Servicii de Dezinsecție

Ești sătul de musafirii nepoftiți care au mai multe picioare decât tine? Noi suntem aici să îți transformăm casa într-o zonă 'no-fly' și 'no-crawl' pentru orice gândac, furnică sau altă creatură cu antene. Cu echipa noastră de 'exterminatori' profesioniști, gândacii vor începe să creadă că au intrat în triunghiul Bermudelor!
Află mai mult
servicii profesionale dezinfectie

Servicii de Dezinfecție

Microbii și bacteriile sunt invizibile, dar asta nu înseamnă că nu sunt acolo, punând în scenă spectacole neautorizate pe gadgeturile tale preferate. Echipa noastră vine cu cele mai moderne soluții de dezinfecție pentru a face fiecare colț al casei tale strălucitor și, mai ales, liber de petreceri microscopice.
Află mai mult

O Abordare Personalizată și Calitativă în Servicii DDD

La Deluxe DDD, ne dedicăm îmbunătățirii neîncetate a calității serviciilor noastre de dezinsecție, deratizare și dezinfecție (DDD). Prin ascultarea atentă a nevoilor clienților noștri, răspundem cu soluții precise și eficiente.

Viziunea Noastră: Calitate, Siguranță și Respect pentru Mediu

Ne concentrăm pe:

Angajament pentru Satisfacția Clientului

Misiunea noastră este de a depăși așteptările clienților prin furnizarea de servicii de calitate, în conformitate cu standardele legale actuale.

Certificări și Autorizații

Suntem o companie certificată ISO 9001, ISO 14001, DSP, DSV și Primăria Capitalei, deținem toate autorizațiile necesare pentru prestarea serviciilor DDD.

Expertiza Noastră Diversificată

Fie că este vorba de combaterea rozătoarelor, insectelor târâtoare sau zburătoare, bacteriilor sau sporilor, Deluxe DDD este soluția ta de încredere.

Calitate Garantată în Fiecare Etapă

Asigurăm executarea serviciilor noastre în conformitate cu normele legale. Echipa noastră, dotată cu aparatură de specialitate și substanțe profesionale, garantează o eficiență sporită și rezultate de durată.

Performanță și Profesionalism Demonstrat

La Deluxe DDD, nu doar soluționăm problemele - le prevenim, asigurând un mediu sănătos și sigur pentru toți clienții noștri.

Nu mai aștepta, scapă de musafirii nedoriți de astăzi! Îți trimitem o ofertă personalizată în cel mai scurt timp

Părerea clienților noștri

Foarte mulțumită! Seriozitate, profesionalism, bună comunicare, promtitudine și prețuri bune. Recomand cu încredere!
Cristina B.
Cei de la Deluxe DDD au venit la ora stabilită. Au respectat ceea ce am discutat și au găsit soluții pentru problemele apărute la fața locului.
Diana B.
Am ales să lucrăm cu Deluxe DDD și îi recomandăm oricui are nevoie din următoarele motive: proptitudine, amabilitate, profesionalism. Procesul de dezinsecție s-a făcut printr-o procedură modernă și nu implică acțiuni separate din partea proprietarului. Am simțit de la început că sfaturile lor au fost în avantajul nostru și nu al companiei lor.
Liliana D.
Sunt foarte mulțumit de serviciile efectuate, mi-au explicat cum se face și în câte etape, punctual din toate punctele de vedere. Recomand cu încredere serviciile lor. Nu pot evalua mai mult de 5 stele, atât îmi dă voie aplicația. Dar merită mai mult de atât.
Florin S.
Recomand. Promptitudine și profesionalism. Cei de la Deluxe DDD m-au sunat de fiecare dată și cu foarte multă răbdare mi-au explicat toate detaliile.
Avram Elena E.
Cei de la Deluxe DDD mi-au oferit toate informațiile solicitate, chiar și extra: mi-au pus la dispoziție documentația necesară privind soluțiile folosite și metodele de aplicare. Profesional și prompt. Metoda de aplicare modernă și rapidă. Recomand! Tratamentul a fost aplicat unui impbil D+P+5.
Mirabela O.
Recomand serviciile de dezinsecție prestate de către Deluxe DDD. Am avut o situație foarte delicată la Asociația de proprietari iar cei de la Deluxe DDD ne-au ajutat foarte mult. Continuăm colaborarea și în momentul acesta. Mulțumim și pe această cale pentru profesionalism și dedicare.
Ana B.
Cel mai bun serviciu împotriva ploșnițelor de pat și a gândacilor. Au fost și la noi și au făcut o treabă minunată. Recomand!
Iulian O.
Recomand Deluxe DDD - profesionalism, dedicație și asta se traduce în rezultate foarte bune garantate. Sunt foarte mulțumit de serviciile prestate de ei. Recomand cu căldură.
Cosmin C.
Îi recomand pe cei de la Deluxe DDD, foarte prompți, profesioniști și oferă toate informațiile de care ai nevoie.
Irin T.
Serciciul a fost unul care și-a atins foarte bine scopul, cu punctualitate, rapiditate și treaba bine făcută. Recomand cu încredere!
Oana V.
Recent am apelat la serviciile de dezinsecție ale acestei firme. Persoana cu care am interacționat a fost extrem de profesionistă și promptă în intervenție. A abordat problema cu seriozitate și a utilizat metode eficiente pentru a rezolva situația. Recomand cu încredere acest serviciu tuturor celor care se confruntă cu astfel de probleme. Mulțumim!
Cristina M.
Servicii excelente, promptitudine, profesionalism, punctualitate și eficiență!!! Recomand!
Ștefan R.
O colaborare foarte bună, comunicare profi.
Neti G.
Promtitudine și seriozitate!
Corduneanu L.
Profesionalism, eficiență și seriozitate. Recomand!
Robert O.
Excelent și foarte eficient! Recomand!
Marga M.
Copyright © 2024 Toate drepturile rezervate | Designed by Levitate