Drive School - Scoala de soferi Bucuresti

Despre cursuri

Scoala de soferi Drive School are ca obiectiv principal pregatirea cursantilor care doresc sa obtina permisul de conducere pentru toate categoriile oferind si varianta de studiu, cu predare in limba engleza pentru solicitantii straini (atat pentru efectuarea orelor practice, cat si pentru insusirea notiunilor teoretice).

Legislatia in vigoare prevede ca fiecare viitor sofer sa parcurga anumite etape pentru obtinerea permisului de conducere si anume:

Inscrierea in cadrul unei scoli de soferi;
Participarea la cursurile teoretice;
Efectuarea orelor de practica sau condus;
Absolvirea examenelor teoretice si practice. 

Scoala de soferi Drive School Bucuresti va asteapta cu cele mai bune oferte
Scoala de soferi Bucuresti Drive School asigura prin intermediul instructorilor angajati in procesul de formare a novicilor,  transmiterea informatiilor teoretice si practice necesare pentru obtinerea permisului de conducere.

Atunci cand cursantii aleg sa studieze in cadrul unei scoli performante, ai caror instructori sunt familiarizati cu tehnologia auto si detin toate informatiile actualizate (in privinta ultimelor reglementari legislative),siguranta si placerea sofatului, procesul de invatare este sigur iar trecerea examenului auto este garantata.

BENEFICIAZA DE PACHETUL COMPLET DE INSCRIERE LA SCOALA DE SOFERI DRIVE SCHOOL 

CURSUL TEORETIC
Pentru parcurgerea si intelegerea legislatiei, cursantii participa la orele predate de instructori si lectori specializati, care sunt la curent cu toate  schimbarile si modificarile legislative.

Scoala de soferi categoria B

Drive School este o institutie dotata cu sali de curs in care sunt integrate echipamente de ultima generatie, necesare inlesnirii procesului de invatare.

Scoala de soferi sector 4

In plus, aplicatia online permite cursantilor sa completeze cu usurinta chestionarele online, in timp ce lectorii sunt prezenti pentru explicatii suplimentare.

CURSUL PRACTIC
Efectuare orelor de practica reprezinta partea de intelegere a componentelor unei masini (elementele principale), deprinderea notiunilor teoretice (identificarea semnelor de circulatiei si indicatiile acestora) si realizarea aptitudinilor teoretice de manevrare a autovehiculului.

ACCES NELIMITAT LA CHESTIONARE AUTO – pentru toate categoriile A,B,C, C+E, D, E.
Iti poti verifica cunostintele dobandite de oriunde te-ai afla,  cu ajutorul gadget-ului detinut (smartphone, tableta, laptop, PC), prin completarea chestionarelor auto. Tot ce iti trebuie este o conexiune la internet.

CLINICA PSIHOMED EXPERT
Colaborarea dintre SCOLA DE SOFERI DRIVE SCHOOL si CLINICA PSIHOMED EXPERT, faciliteaza obtinerea adeverintei medicale necesara pentru alcatuirea dosarului care urmeaza sa fie depus pentru obtinerea permisului.

Avantajul colaborarii cu firma noastra consta in faptul ca orice beneficiar al cursurilor de formare practice si teoretice are posibilitata de a achita in rate suma stabilita pentru fiecare categorie de permis auto.

Pentru ca experienta invatarii sa fie placuta, reprezentantii DriveSchool isi imbunatatesc constant serviciile in vederea gasirii de noi solutii care sa satisfaca cerintele cursantilor.

Scoala de soferi Drive School Bucuresti prezenta in toate sectoarele din capitala

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0722579160; 0371139153
Sos. Oltenitei, Nr. 35-37, Et. 2, interfon 11, Sector 4
Distribuie