DSA Environment - Consultanta de mediu Bucuresti, Ilfov

Asistenta in timpul controalelor

Asistenta în timpul controalelor din partea autoritatilor de mediu
O asistenta în timpul controalelor este necesara deoarece orice operator economic generator de deseuri poate fi supus unui control din partea autoritatilor de mediu.

În functie de activitatea desfasurata si de obligatiile impuse prin legislatia de mediu, controlul poate fi efectuat de catre:

Garda de Mediu,
Politia Locala – departamentul de mediu
Administratia Fondului pentru Mediu.
Daca ne raportam la Garda de Mediu, acestia verifica atât documentele detinute, cât si amplasamentul. Garda de Mediu poate solicita orice document considera necesar întocmirii raportului de inspectie.

Administratia Fondului pentru Mediu poate veni în control la o companie care introduce pe piata româneasca materiale periculoase pentru mediu. Printre ele putem enumera: ambalaje, echipamente electrice si electronice, substante chimice periculoase, uleiuri minerale, etc. Scopul este verificarea declaratiilor lunare întocmite si depuse la Administratia Fondului pentru Mediu.

Pregatirea în cazului unui control din partea autoritatilor de mediu difera în functie de tipul de activitate si de complexitatea activitatii desfasurate.

Amenzile pe care risca sa le primeasca operatorul economic în cadrul unui control din partea autoritatilor de mediu sunt foarte mari. Ca o consecinta, este necesar ca acesta sa acorde o atentie deosebita aspectelor de mediu.

DSA Environment detine o pregatire excelenta si actualizata permanent într-un domeniu în care apar foarte des cerinte noi. Sprijinul nostru în cazul unui control poate salva afacerea Dvs. de plata unor penalitati semnificative.

În cazul controalelor, DSA Environment vine în ajutorul dumneavoastra oferindu-va consultanta cu privire la documentele pe care trebuie sa le pregatiti pentru momentul controlului efectiv. Acest lucru presupune întocmirea si depunerea raportarilor necesare, pregatirea documentelor si nu în ultimul rând asistenta pe întreaga perioada a controlului.

Galerie foto
  • ...