DSA Environment - Consultanta de mediu Bucuresti, Ilfov

Raportari de mediu

Raportari de mediu profesionale
În functie de activitatea desfasurata, orice societate trebuie sa faca anumite raportari de mediu, acestea fiind numeroase si variate. În continuare se regasesc câteva exemple:

Raportari privind evidenta gestiunii deseurilor;
Raportari privind evidenta substantelor periculoase;
Raportari privind evidenta uleiurilor minerale;
Raportari catre organizatiile de transfer de responsabilitate privind cantitatile de ambalaje/echipamente electrice si electronice / baterii / anvelope;
Raportari cu privire la monitorizarea factorilor de mediu conform actelor de reglementare detinute;
Raportari privind gestiunea anvelopelor si a deseurilor de anvelope;
Raportari privind gestiunea echipamentelor electrice si electronice si a deseurilor de echipamente electrice si electronice;
Raportari privind cantitatea de ambalaje introduse pe piata nationala.
Raportarile mentionate mai sus vor fi depuse pe suport hârtie. Ulterior, pentru o buna parte dintre acestea se va face raportarea on-line în Sistemul Integrat de Mediu(SIM). Acesta a fost dezvoltat de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului(ANPM) pentru a facilita raportarea catre institutiile abilitate ale Uniunii Europene.

În SIM se regasesc chestionare separate pentru fiecare tip de raportare. Cel mai cunoscut chestionar statistic este PRODES, acesta se refera la statistica deseurilor. Practic, se vor completa date cu privire la stocurile de deseuri, deseuri generate, valorificate / eliminate, operatiuni de valorificare / eliminare. Aceasta obligatie o are orice operator economic care realizeaza operatiunile mentionate mai sus.

Nu pierdeti timp pretios si resurse umane importante pentru o activitate pe care noi o desfasuram în mod curent! DSA Environment este cea mai buna alegere pentru a rezolva corect si rapid aceste probleme!

Galerie foto
  • ...