Fast & Quality Services - Contabilitate si resurse umane, Otopeni / Ilfov

Cursuri de formare profesionala

Contabilitate primara

Contabilitatea este doar o joaca, daca este predata de profesorul potrivit! Alaturi de specialistii nostrii vei descoperi cât de usor poti transforma pasiunea ta pentru cifre, într-o meserie cu mare potential pe piata muncii. Fa primul pas spre o cariera de top în Contabilitate Primara.

Inspector salarizare

Îti doresti sa te transformi în specialistul alaturi de care orice firma de top ar vrea sa lucreze? Alatura-te urmatoarei grupe de studenti pregatiti sa devina Inspectori în domeniul Salarizarii! Te ajutam sa-ti formezi deprinderile necesare pentru a activa cu succes pe un astfel de post si îti punem la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a deveni un om de baza pentru compania la care lucrezi. 

Inspector resurse umane

Îti doresti sa te transformi în specialistul alaturi de care orice firma de top ar vrea sa lucreze? Alatura-te urmatoarei grupe de studenti pregatiti sa devina Inspectori în domeniul Resurselor Umane! În cadrul cursului vei învata tot ceea ce presupune functia de Inspector Resurse Umane, de la instalarea si utilizarea platformei REVISAL, pâna la întocmirea dosarului personal al salariatilor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0752498421
Str. 23 August, Nr. 15, Bl. P19, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie