sausau

Harta Adauga

Categorii

Cursuri de inot copii si adulti

Descriere

Cursuri initiere inot

Cursuri initiere inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau in regim personal. Cursurile de inot sunt organizate in cele mai sigure conditii sub asistenta unor antrenori cu experienta si studii superioare.

Cursuri inot adulti

Organizam cursuri de inot pentru adulti la nivel de grup sau cu antrenor de inot personal pentru orice nivel. Adultii pot invata sa inoate in diferite locatii la cursurile de initiere inot organizate special pentru cursantii incepatori, sau se pot perfectiona intr-o grupa de nivel asemanator. In bazinul scolii nr.25 beneficiati si de ore de Aqua Gym, iar in bazinul Carol Davila puteti sa alegeti un abonament de relaxare pentru a inota fara asistenta unui antrenor. Deasemenea organizam ore de recuperare fizica in apa sub instruirea atenta a unor kinetoterapeuti cu experienta. Alegeti abonamentele dintr-o gama variata de preturi si beneficiati de cele mai bune conditii la un pret corect.

Cursuri inot copii

Organizam cursuri de inot pentru copii la nivel de grup sau cu antrenor de inot personal pentru orice nivel. Copiii pot invata sa inoate in diferite locatii la cursurile de initiere inot organizate special pentru copiii incepatori, sau se pot perfectiona intr-o grupa de nivel asemanator. Deasemenea copiii avansati pot face parte din grupele de performanta in natatie sau polo pe apa. Alegeti abonamentele dintr-o gama variata de preturi si beneficiati de cele mai bune conditii la un pret corect.

Performanta

Performanta pentru noi nu este dedicata doar medaliilor si recordurilor. Performanta este dorinta de a oferi cele mai potrivite metode copiilor si elevilor nostri incat acestia sa practice inotul cu drag si motivatie.

Galerie foto

Date de contact

Bulevardul Eroii Sanitari, Nr. 8, Sector 5, incinta Facultatii de Medicina Carol Davila, Bucuresti
0722.201.XXX(vezi telefon)
www.inot-sport.ro