Magnetic IT Services - Firma de Servicii, Consultanta IT Bucuresti

Data Center & Virtualizare

Lansati aplicatii, analizare de date, virtualizare de sisteme, si solutii de cloud mai rapid, utilizand solutii de data center, fara riscuri si la un cost scazut. Am construit data centere si lucram cu cele mai avansate echipamente si tehnologii existente astazi. Va oferim o gama larga de produse si va putem asista in  implementarea multor tehnologii:

Platforma Cisco Nexus 2K/3K/5K/7K/9K
Platforma Cisco UCS , Cisco HyperFlex
VMWare ESXi, VMWare vCenter, Vmotion, DRS, Clustering
Microsoft Hyper-V, SCVMM
Cisco Nexus 1000V
Platforma Cisco MDS SAN Switching
Cisco ACI
 
 
 
SERVICII DE COLOCARE
Colocarea permite companiilor sa beneficieze de avantajul infrastructurii de data center, mentinandu-si controlul asupra investitiilor, mentenantei si configurarii serverelor. Serviciile de colocare sunt cost-efective si pot elibera spatiu important in birourile companiilor. Colocarea salveaza resurse care ar fi fost utlizate pentru logisitica si mentenanta serverelor in-house.

Noi oferim servicii de colocare pentru companii. Nu mai este nevoie sa va faceti probleme legate de energie, racire, redundanta, securitate, personal calificat. Oferim servicii de colocare in multiple locatii, cat si servicii de Disaster Recovery pentru servere si servicii.
 

 

 

 
 
 
 
VIRTUALIZARE
Virtualizarea a schimbat modul in care privim serverele si infrastructura. Virtualizarea foloseste software pentru a simula existenta hardware-ului si creeaza un computer virtual. Prin asta permite companiilor sa ruleze mai multe sisteme virtuale, mai multe sisteme de operare si aplicatii pe un singur server fizic. Acest lucru aduce economii si imbunatateste eficienta.

Noi oferim servicii de virtualizare, va putem ajuta sa virtualizati serverele fizice existente, ceea ce va permite sa reduceti costurile si sa beneficiati de puterea virtualizarii. Oferim suport pentru toate tipurile de virtualizare si cloud- privat, public sau hybrid.
Virtualizarea creste felixibilitatea, scalabilitatea in IT, si in acelasi timp aduce reduceri de costuri importante. Task-urile port fi lansate mult mai repede, performanta si disponibilitatea cresc, operatiunile devin automate, rezultand intr-un mediu IT mai usor de administrat si la un cost mai redus. Cateva din punctele cheie:

Costuri diminuate de capital si de operare
Minimizarea sau chiar eliminarea downtime-ului
Crestere pentru productivitatie, eficienta, si reduce timpul de raspuns
Furnizare mai rapida a aplicatiilor si a resurselor
Permite business continuity si disaster recovery
Simplifica managementul data center-ului
Permite construirea unui Software-Defined Data Center

Galerie foto
  • ...