Magnetic IT Services - Firma de Servicii, Consultanta IT Bucuresti

Securitate IT

Peisajul amenintarilor de astazi este dinamic, este intr-o continua expansiune, devine mult mai complex, iar amenintarile ii costa din ce in ce mai mult pe clienti.
Tehnologii precum smartphone-ul, social media, cloud si big data au crescut in amploare impactand puternic strategiile de preventie si protectie. Aceste tehnologii vor continua sa adauge complexitate si sa determine nevoia de securitate a informatiilor si a dispozitivelor. Vor pune la incercare totodata integritatea solutiilor curente de securitate, si vor expune companiile in fata pericolului de a pierde date si informatii critice. Din aceasta cauza este importanta ca si companiile sa aiba o strategie bine pusa la punct cu privire la managementul riscurilor, cat si constientizarea situatiei folosind strategii de protectie foarte bine puse la punct, monitorizare, analiza si raportare.
NEXT GENERATION FIREWALL
O solutie moderna de firewall permite protectie integrata asupra amenintarilor, oferind in acelasi timp vizibilitate asupra utilizatorilor, datelor si dispozitivelor.Oferim solutii de Next Generation Firewall (NGFW) si Unified Threat Management (UTM) care va pot proteja afacerea de amenintarile care pot aparea. Next Generation Firewall ofera protectie completa, vizibilitate si control, oferind in acelasi timp optiunea de implementare flexibila- local, in cloud sau chiar hibrida.
Aceste solutii de securitate se uita in continutul pachetelor care traverseaza reteaua si iau decizii in functie de aceasta, ceea ce le permite sa filtreze in functie de aplicatie.  Aceestea ofera multe caracteristici de securitate:

Advanced Threat Protection
Antivirus
Filtrare web
IPS (Intrusion Prevention System), IDS (Intrusion Detection System)
DLP (Data Leak Prevention)
Filtrare de aplicatii
Security Intelligence
DDoS (Distributed Denial of Service)
Politici in functie de identitatea utlizatorilor 
SERVICII DE TIP VPN
Este foarte usor in prezent sa se fure date. Furtul parolelor sau al PIN-ului se poate face doar in cateva minute daca nu este criptata comunicatia. Este foarte important ca datele companiilor sa circule intern printr-o comunicatie criptata. Oferim servicii de VPN Site-to-Site care cripteaza traficul intre site-urile companiilor, asigurandu-ne ca nimeni nu se uita in interiorul pachetelor sa poata extrage date.

Oferim inclusiv solutii de VPN Remote Access, asigurand o conexiune sigura si criptata a utilizatorilor la datele companiei. Oferim o metoda atat de buna incat conexiunea este securizata chiar si contra atacurilor de quantum computing contra criptarii.

Solutii de VPN Site-to-Site
Solutii de VPN Remote access, IPSEC sau SSL
DMVPN, FlexVPN – care ofera comunicatie intre site-uri any-to-any
 
SECURITATEA IDENTITATII
In cele mai multe cazuri, companiile nici macar nu stiu cine este conectat in reteaua lor. Unele solutii pot identifica unele dispozitive care sunt conectate la retea in functie de adresa IP sau MAC. Ce se intampla daca nu stiti a cui este adresa MAC? Oferim solutii complete care ofera vizibilitate in retea si care pot pune in aplicare politici de retea in functie de utilizator sau de grupul din care fac parte.

Controlati accesul si politicile de utilizare in intreaga retea dintr-un singura locatie, pentru a impune comportamentul utilizatorilor si conformitatea dispozitivelor. Puteti sti in orice moment cine, ce, unde este conectat in reteaua companiei. Acest lucru permite crearea de reguli bazate pe identitatea utilizatorilor si nu doar bazate pe adrese IP sau MAC. Ofera vizibilitate in retea permitand controlul accesului, segmentarea traficului si managementul politicilor.

Galerie foto
  • ...