Magnetic IT Services - Firma de Servicii, Consultanta IT Bucuresti

Monitorizare IT

Sistemul de monitorizare ofera vizibilitate completa asupra starii retelei, serverelor si dispozitivelor critice. El interogheaza continuu dispozitivele desprea starea lor si inregistreaza informatiile pentru a fi afisate mai tarziu daca este nevoie.

Sistemul ofera informatii in timp real si istorice cu privire la starea dispozitivelor. Monitorizam o gama larga de parametri cum ar fi CPU, memorie, starea disk-urilor, starea hardware, nivelul de activitate de retea, uptime-ul, informatii cu privire la sesiunile BGP, informatii cu privire la bazele de date, starea serviciilor, etc

Sistemele noastre de monitorizare sunt complet redundante, eliminand astfel alertele de tip „false positive”
DISPONIBILITATE
Companiile nu isi pot permite sa aiba serviciile critice intrerupte, se bazeaza ca reteaua, sistemele, aplicatiile, virtualizarea, storage-ul si bazele de date sa functioneze ca un tot unitar. Platforma noastra de monitorizare aduce vizibilitate in toate elementele serviciilor critice pentru a le gestiona in mod eficient. Monitorizam proactiv sistemele dumneavoastra asigurandu-ne ca acestea corespund nevoilor companiei, reusind sa rezolvam multe probleme chiar inainte ca acestea sa apara.
 
 
 
EFICIENTA OPERATIONALA
Sistemele sunt capabile creeze grafice din datele inregistrate si pot sa furnizeze informatiile intr-o forma usor de citit, astfel încat informatiile sa poata fi interogate si sortate in functie de campurile necesare, ajutand la indeplinirea acordurilor asupra SLA-ului si reducerea eforturilor de monitorizare, astfel incat sa ne putem concentra activitatile acolo unde ele conteaza: implementarea de noi servicii si imbunatatirea experientei utilizatorilor finali.

Galerie foto
  • ...