sausau

909 vizite
Floraria Tria's
Descriere

Povestea noastr?
 
Familia Floraria Tria’s a aparut in urma cu mai mult de 19 ani ca o simpla idee a doi oameni iubitori de frumos. Multora poate ca nu o sa le vina sa creada dar totul a inceput cu cateva ghivece pe un balcon undeva in Bucuresti. La început a fost mai greu. Am inceput cu un chiosculet undeva intr-o piata bucuresteana.

Incetul cu incetul acest mic colt verde a crescut, si de la cativa trecatori ce aruncau cate o privire fulgeratoare peste cele cateva ghivece cu plante din magazin, zi de zi apareau alti iubitori de frumos, alte persoane ce vedeau intr-o floare ceva necesar pentru a trai.

Si astfel a mai aparut un magazin, si inca unul, pana ce tot Bucurestiul a aflat incetul cu incetul de Tria’s.

In prezent ne mandrim cu o puternica retea de 15 magazine proprii si o puternica retea de dealeri Tria’s la nivel national si sera proprie.

Astfel, gasiti florariile Tria’s peste tot in Bucuresti si puteti comanda online de oriunde din Romania.

Prin noile magazine concept ne dorim sa generam o noua experienta de cumparare clientului nostru. Pe langa posibilitatea de a gasi la noi atat cea mai mare varietate de plante, cat si tot cea ce este legat de acestea (ghivece, p?mânt, îngr???minte, decora?iuni), am introdus elemente de decor ca sa te facem sa te simti ca acasa. Fie ca te deconectezi cateva minute in fata semineului, fie ca vizitezi zona greceasca, care sa iti aduca aminte de concediu, fie ca te surprinde o pisica lenesa care se plimba agale printre ghivece, cu siguranta vei avea o experienta inedita in lumea florilor.

Colegii no?tri din florarii sunt pregatiti sa te ajute calificat sa iti alegi plantele potrivite pentru acasa sau pentru birou si te vor invata sa ai grija de ele in mod corect. Floristii nostrii te vor consilia in a alege aranjamentul floral perfect pentru orice ocazie.

Varietatea de plante este fara limite si preturile sunt pentru orice buzunar. Aducem de doua ori pe saptamana flori din Olanda ca sa fie mereu proaspete si cumparand in volume mari iti asiguram cel mai mic pret din piata.

Importurile se realizeaza saptamanal tocmai pentru ca plantele si florile sa fie in permanenta proaspete. Si mai mult reprezentantii nostri din Olanda va asigura de cea mai mare varietate de plante din cate ati vazut pana acum.

  • Casa si gradina

Anunturi (7)

Descriere generala: Conifere Diametru ghiveci: 13 cm Inaltime planta: 40 cm Lumina: Suporta soarele dar si semiumbra Temperatura: Rezista la ger si seceta Udare: Vara din abundenta Descriere generala: Conifere diverse varietati, un arbust fermecator al rasinoaselor, cu coroana foarte deasa, c..
  • Plante, flori, copaci
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Bucuresti, 24 iul, 14:55

Planta exotica decorativa prin frunzele colorate. Descriere generala: Dieffenbachia Diametru ghiveci: 12 cm Inaltime planta: 40 cm Lumina: Puternica, dar fara bataia directa a soarelui Temperatura: Minim 10 grade C Udare: Se imbimba pamantul cu apa numai dupa uscarea acestuira Substrat reco..
  • Plante, flori, copaci
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Bucuresti, 24 iul, 14:50

Floarea flamingo. Inflorescenta dureaza pana la 3 luni Diametru ghiveci: 17 cm Inaltime planta: 50 cm Lumina: Moderata (fara soare direct) Temperatura: minim 14 grade. Udare: moderata Amplasare: Floarea flamingo prefera un loc luminos dar ferit de bataia directa a soarelui vara si in plina lum..
  • Plante, flori, copaci
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Bucuresti, 24 iul, 14:50

Descriere generala: Chamaedorea Diametru ghiveci: 9 cm Inaltime planta: 35 cm Lumina: Lumina zilei, fara soare direct Temperatura: Minim 15 grade Udare: De aproximativ doua ori pe saptamana. Substrat recomandat: Amestec turba pentru plante de apartament Ingrasamant recomandat: Pentru plante v..
  • Plante, flori, copaci
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Bucuresti, 24 iul, 14:45

Diametru ghiveci: 17 cm Inaltime planta: 25 cm Lumina: Puternica, in plin soare Temperatura: Intre 10-24 grade C Udare: 1-2 ori pe saptamana Substrat recomandat: Amestec turba pentru plante de apartament Ingrasamant recomandat: Pentru plante verzi Amplasare: Livistonia sau palmierul cu frunze..
  • Plante, flori, copaci
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Bucuresti, 24 iul, 14:45

Descriere generala: Croton Diametru ghiveci: 12 cm Inaltime planta: 40 cm Lumina: Puternica si intensa Temperatura: Ideala este temperatura de 20 grade C Udare: Udari dese Substrat recomandat: Amestec turba pentru plante de apartament Ingrasamant recomandat: Pentru plante verzi Amplasare: Cr..
  • Plante, flori, copaci
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Bucuresti, 24 iul, 14:45

Descriere generala: Cactus Diametru ghiveci: 9 cm Inaltime planta: 15 cm Lumina: In plin soare Temperatura: Este sensibil la ger Udare: O data pe saptamana Substrat recomandat: Amestec special pentru cactusi si suculente. Ingrasamant recomandat: Pentru plante decorative prin frunze. Amplasar..
  • Plante, flori, copaci
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Bucuresti, 24 iul, 14:40