sausau

6.758 vizite
AEROMA
Descriere

                          Exmobi Company S.R.L. este o companie 100% cu capital românesc, fondata înca din anul 1992, care si-a afirmat  statutul de lider dinamic pe piata auto din România, furnizând în permanenta solutii integrate cu un puternic impact industriei pe care o reprezinta. Cei doi asociati, Ionel si Cristian Gherghe, împartatasesc aceleasi pasiuni  comune:  valorile familiei si masinile bine echipate.

Pentru ca nu au putut gasi un produs elegant cu un parfum frumos pentru masini, conform asteptarilor personale, au hotarât sa creeze o colectie de parfumuri exclusiviste  auto care sa  evoce un sentiment de stil si de lux în cadrul brandului  autentic românesc Aeroma®.

Cu o linie de productie amplasata în Bucuresti, Exmobi Company are o  investiie totala care se ridica  la peste 600 000 de euro, fiind proprietatea integrala a companiei; utilajele achizitionate asigurând productia industriala a gamei complexe  de produse pentru masini sub cele doua marci proprii:  Aeroma® si Procar® , marci înregistrate la Oficiul pentru Inventii si Marci.

Oferta  odorizantelor Aeroma®  include o gama larga de diferite tipuri de suport: celuloza, fiola, pulverizator, tip conserva cu suport organic de parfum,  membrana, gel, perle EVA, in timp ce in gama Procar® se regasesc produsele aditionale de întretinere si îngrijire auto precum: lichid dejivrant pentru parbriz, servetele umede pentru diferite utilizari în interiorul masinii. Toate produsele sunt realizate exclusiv în Romania si folosesc  materii prime de cea mai buna calitate certificate european.

În urma succesului odorizantelor auto brandul Aeroma® a fost extins cu linia Reed Difusser  Home, care se bucura de mare apreciere în rândul celor care doresc sa fie învaluiti  mereu de mireasma proaspata si îmbietoare în propiul camin sau la locul de munca.

Stilul  si calitatea se afla în fruntea viziunii brandului Aeroma®  atât de mult, încât o mare parte din calatoria în crearea  Aeroma®  a fost concentrata pe  selectarea celor mai renumiti  parfumeri si  se reflecta astazi în unicitate,  calitate si  lux.  Fiecare produs Aeroma®  este creat din cea mai buna esenta de parfum, în conentratia maxima admisa, testat ca sa dureze,  iar aceasta atentie individuala este ceea face din Aeroma® un odorizant  mai presus de toate.

Stiind  cât de importanta este estetica ambalajelor am acordat o atentie deosebita tuutror detaliilor. Astfel designerii companiei au reusit sa realizeze si sa personalezize amabalajele în asa fel încât  în anul 2017  Aeroma®  a primit premiul de excelenta si CERTIFICATUL DE EXCELENTA ÎN DESIGN, acordat de  catre American Package Design Award, cea mai prestigioasa competitie mondiala pentru design de ambalaj, la categoria de re-design.

 

 

              Aeroma®  brandul de  odorizante  care fara îndoiala marcheaza în mod placut teritoriul acolo unde ajunge este totodata si o marca înregistrata la Oficiul pentru Inventii si Marci, atât în România cât si în  toate tarile Comunitatii Europene.

În spiritul dinamic ce ne caracterizeaza în present lucram intens la  extinderea gamei de parfumuri exclusiviste LUXURY dar si a unor noi aplicatii pentru acestea.

 

Si pentru ca privim mereu spre viitor,  tot în anul 2018 va invitam sa descoperiti puterea de vindecare a aromaterapiei.  Aeroma®  isi propune sa dezvolte o gama revolutionara de diffusere pe baza uleiurilor  esentiale, astfel ca vom fi furnizorii unei game de uleiuri esentiale renumite,  binecunoscute .

Uleiurile esentiale sunt folosite de  mii de ani în diverse culturi pentru scopuri medicinale si de sanatate, cu grad multiplu de utilizare:  aromoterapie, pentru îngrijire personala de frumusete si in tratamente de medicina naturista, bucurându-se rapid de popularitate, deoarece actioneaza ca medicamente naturale fara efecte secundare. Aceste uleiuri cresc rapid în popularitate, deoarece actioneaza ca medicamente naturale fara efecte secundare. Sunteti gata sa valorificati puterea celor mai experimentati compusi terapeutici din lume?

 

 • Auto, moto
 • Moda, frumusete
 • Afaceri, diverse

Anunturi (7)

pentru gama de odorizanti auto si de casa marca Aeroma. Preturi exceptionale, peste 80 de produse pe suport de carton, fiola, sticlute, conserva, bilute. www.aeroma.ro
 • Altele
Moda, frumusete - parfumuri, cosmetice
Bucuresti, 26 iul, 11:25

Firma import si distributie are pe stoc o gama variata de huse, covorase, stergatoare, accesorii electrice, telefonie, produse curatenie. Cauta distribuitori si magazine de profil. Avem linie de productie de odorizanti auto si de casa (carton, fiole, sticlute, reed difuser marca Aeroma;
 • Pentru autoturisme
 • Consumabile - accesorii
Auto, moto - piese, accesorii
Bucuresti, 26 iul, 11:25

1 piese, albastru/negru Cod produs: EAC00829. Firma importatoare de accesorii auto, marca PRO-CAR cauta distribuitori si magazine de specialitate pentru desfacerea gamei de accesorii auto:set huse auto, covorase, stergatoare, huse exterioare, accesorii telefonie, portbagaje auto, tavite,truse medica..
 • Pentru autoturisme
 • Consumabile - accesorii
Auto, moto - piese, accesorii
Bucuresti, 26 iul, 11:25

vand masina serigrafica perfecta stare de functionare;
 • Vanzare
 • Altele
Afaceri diverse - utilaje industriale si constructii
Bucuresti, 26 iul, 11:25

Vand sapun natural pe baza de colagen Pontic Herbs. Arome disponibile: orange si paciuli, mango si papaya, lavanda si grapefuit, geranium si lemongrass, lime si cedar, ylang si ylang, fiore si foglie, paciuli si lime, chamomile, ginger, rose, verbena. Minim de comanda 30 buc.
 • Cosmetice dama
 • Ingrijire corp
Moda, frumusete - parfumuri, cosmetice
Bucuresti, 26 iul, 11:25

Firma producatoare odorizanti auto si de casa marca AEROMA cauta distribuitori in tara si strainatate pentru vanzarea produselor in benzinarii, spalatorii auto, retele comerciale, dealeri auto, saloane cosmetica, etc.
 • Cosmetice dama
 • Diverse
Moda, frumusete - parfumuri, cosmetice
Bucuresti, 26 iul, 11:20

Firma producatoare odorizant auto si de casa marca Aeroma cauta distribuitori in toata tara. Producem intreaga gama de odorizanti:suport carton, fiola, sticluta,odorizanti pentru casa, pensiuni,
 • Parfumuri unisex
 • Alt brand
Moda, frumusete - parfumuri, cosmetice
Bucuresti, 26 iul, 11:20