sausau

660 vizite
Home Help instalator, electrician
Descriere

Instalatori specializati

Home Help ofera servicii de calitate in ceea ce priveste instalatiile termice si sanitare. Instalatorii nostri se pot ocupa de toate necesitatile aparute inclusiv montarea instalatiilor sanitare si termice, repararea instalatiilor existente, inlocuirea conductelor, tevilor si a sifoanelor etc. De asemenea, oferim lucrari de intretinere si modernizare a instalatiilor termice si sanitare. Indiferent de serviciile de care ai nevoie, ne ocupam noi!

Instalatii termice

Nu lasa ca o centrala sau un calorifer defect sa te faca sa ingheti de frig in aceasta iarna.

Noi iti oferim solutii de incalzire specializate, inclusiv repararea si instalarea:

Boilerelor
Caloriferelor
Centralelor termice
Pompelor de caldura
Radiatoarelor si convectoarelor
Termostatelor de ambient wireless sau cu fir pentru centrale etc.
Instalatii sanitare

In ceea ce priveste instalatiile sanitare, Home Help se ocupa inclusiv cu repararea tevilor inghetate, a robinetelor sau a scurgerilor defecte.

In plus, ne ocupam si de:

Montari de lavoare, wc-uri, bideuri, sifoane pardoseala
Desfundare canalizari
Montari apometre, baterii, chiuvete
Interventii / reparatii coloane de apa rece si apa calda
Montare masina de spalat, cazi de baie si cabine de dus
Montare robineti de trecere, robineti coltari de legatura etc.

 

Electrician

Atunci cand ai nevoie de un electrician priceput poti apela cu incredere la Home Help. Noi iti vom pune la dispozitie un electrician care are experienta, cunostintele si abilitatile de care ai nevoie. Electricienii nostri sunt autorizati si iti vor oferi lucrari de calitate pentru orice proiect. Serviciile noastre includ:

Montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric
Circuite electrice suplimentare (hota, masina spalat, plite electrice etc.)
Montare protectii la scurtcircuit si suprasarcina
Remedierea defectelor aparute in instalatia electrica
Montare corpuri iluminat
Montaj/schimbare prize si intrerupatoare
Instalare ventilator baie
Impamantare si service intretinere instalatii electrice
Instalare sistem iluminare de la distanta si automata etc.

Montare si mentenanta aparat aer conditionat

In cazul in care aerul conditionat nu mai raceste cum trebuie, este posibil sa fie nevoie sa chemi unul dintre tehnicienii Home Help. Expertii nostri vor face toate verificarile necesare pentru a se asigura de functionarea conforma a aparatului de aer conditionat.

Alegerea de la bun inceput a unui technician autorizat, ce ofera asistenta tehnica la domiciliu te poate scuti de costuri suplimentare ori deteriorarea aparatului ce trebuie reparat. Pentru a ne asigura ca te bucuri de tot confortul de care ai nevoie pe tot parcursul anotimpului cald, oferim urmatoarele servicii:

 

Montare aparat aer conditionat
Instalam sisteme de climatizare de peste 5 ani si suntem mandri ca multi clienti ne descriu serviciile ca fiind de cea mai buna calitate. Folosim doar cei mai experimentati ingineri de instalatii de climatizare din domeniu, care vor trata intotdeauna casa sau afacerea ta cu cea mai mare grija si atentie.

 

Reparare aparat aer conditionat
Intelegem importanta urgenta a sosirii la fata locului atunci cand a aparut o defectiune a aerului conditionat, mai ales pe perioada verii, cand oamenii se bazeaza pe el. Printre defectiunile intampinate si remediate de tehnicienii nostri sunt si : scurgerile de apa din aparatul de aer conditionat,  racirea insuficienta, zgomotul produs cand acesta este pus in functiune etc.

Curatare si igienizare aparat aer conditionat
Atunci cand porniti aerul conditionat si se simte un miros neplacut, este semn ca acesta are nevoie de curatare si igienizare deoarece s-au strans bacterii, praf si mucegai. Echipa noastra va poate veni in ajutor cu intretinerea in mod regulat a aparatului de aer conditionat, folosind produse speciale de curatare care vor elimina mirosurile neplacute si vor eficientiza performanta acestuia.

Montaj electrocasnice

Esti incantat ca ai gasit in sfarsit masina de spalat potrivita sau aragazul ideal pentru bucataria ta? Home Help vine in ajutorul tau si iti pune la dispozitie o echipa profesionista si de incredere pentru montarea aparatelor electrocasnice.

Majoritatea persoanelor care isi cumpara un aparat nou electrocasnic considera ca instalarea acestuia este foarte usoara. Fie ca este vorba despre un frigider, o masina de spalat vase, un cuptor sau orice alt aparat electrocasnic este mult mai bine sa apelezi la un instalator cu experienta care sa te poate ajuta sa instalezi aparatul corect si sa economisesti si timp.

Home Help iti pune la dispozitie o serie de servicii de montaj cum ar fi:

Montarea aragazului si a cuptorului
Montarea plitelor prin inductie, electrice sau pe gaz
Montarea hotei si a burlanelor
Montarea masinilor de spalat rufe sau a masinilor de spalat vase
Montarea frigiderelor
Montarea aparatelor de aer conditionat etc.

Lacatuserie

Daca ti s-a intamplat vreodata sa iti pierzi cheile, sa ramai inchis pe-afara sau sa ti se rupa cheia in yala inseamna ca ai avut nevoie de un lacatus.

Home Help te poate ajuta la orice ora ai nevoie si iti pune la dispozitie o echipa experimentata de lacatusi profesionisti specializati si in instalarea si service-ul tuturor sistemelor de securitate. Indiferent daca ai nevoie sa schimbi butucul la usa de la intrare, sa repari usa de la garaj sau sa montezi o incuietoare de orice fel noi iti stam la dispozitie.

De asemenea, te putem ajuta si cu:

Deblocarea usilor si a portilor
Repararea si reglarea balamalelor (usi si ferestre)
Deblocarea usilor automobilelor
Reparatiile usilor seifurilor
Inlocuirea yalelor etc.
De-a lungul anilor am oferit servicii de lacatuserie de inalta calitate, atat pentru clienti rezidentiali cat si pentru cei comerciali. Calitatea serviciilor noastre si angajamentul fata de clienti ne-au construit reputatia de a fi una dintre cele mai bune companii din acest domeniu. Conteaza pe noi pentru servicii de lacatuserie rapide si accesibile!

Montaj mobila

Toata lumea stie ca asamblarea mobilierului inseamna multa bataie de cap. Fie ca este vorba de un birou, un dressing sau un raft, asamblarea mobilei poate fi un proces complex si care consuma timp.

Daca ai nevoie de asistenta pentru montarea mobilei te poti baza pe Home Help pentru a-ti veni in ajutor. Astfel, te poti relaxa pana cand mobila este gata in loc sa te complici cu descifrarea manualului de instructiuni.

Echipa Home Help este echipata cu toate uneltele necesare pentru montarea oricarui tip de mobilier. Putem monta mobilier de baie, bucatarie, living, dormitor sau mobilier pentru copii chiar si atunci cand iti lipsesc cateva cuie sau suruburi.

Ce iti oferim:

Servicii de asamblare la domiciliu sau la birou
Servicii de fixare a mobilei in perete
Tehnicieni profesionisti si seriosi
Preturi competitive
Servicii de incredere – vom fi acolo oricand ai nevoie de noi!
Asamblam:

Canapele, scaune si mese
Dressinguri, dulapuri si noptiere
Birouri si rafturi de biblioteca
Lustre, aplice si galerii
Televizoare de perete
Toate lucrurile la care te poti gandi!
 

De asemenea, avem si resursele necesare pentru montarea mobilierului pentru spatiile de birouri sau cele comerciale. Echipa noastra de asamblare este disponibila de dimineata devreme pana seara tarziu si chiar si in weekend-uri asa ca nu trebuie sa fii ingrijorat pentru ca Home Help va fi acolo pentru tine oricand!

  • Prestari servicii

Anunturi (1)

Home Help ofera o gama larga de servicii clientilor sai cum ar fi cele de instalator, electrician, montaj aer conditionat si electrocasnice, lacatuserie si montaj mobila. www.homehelp.ro
  • Categorie Instalatii
  • Electrice
  • Sanitare
  • Termice
Prestari servicii - reparatii, service
Bucuresti, 21 sep, 11:20