sausau

713 vizite
Magazin-automatizari.ro
Descriere

PMB Corp. s-a înfiintat ca o dorinta de a deservi la un inalt nivel calitativ piata automatizarilor (automatizari porti, usi garaj etc.) din România, oferind servicii in care managementul companiei se implica direct. Astfel , serviciile prestate fiind monitorizate direct, dorim sa devenim recomandabili si prin modul în care asiguram comunicarea post vânzare, garantia asupra lucrarilo, precum si prin interventiile ulterioare.

Dorim sa punem in valoare viziunea noastra: „Incredere si perseverenta”.

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata sistemelor automate de porti si usi garaj, marca BFT Italia si peste 5 ani pe piata P.S.I. (stingatoare si accesorii PSI), am creat o fuziune de experienta, dedicare, oglindind valorile noastre de viata în modul de functionare al companiei si interactiunii cu clientii nostri.

Produsele si serviciile oferite sunt de calitate ridicata, fiabile in timp, venind cu documentatia aferenta in spate.

Preturile noastre sunt la un nivel competitiv, dar niciodata nu vor fi sub nivelul pietei, întrucât strategia noastra de dezvoltare în timp, se bazeaza pe calitatea produselor si serviciilor oferite si pe o dezvoltare durabila, astfel incat nu vom oferi produse si servicii slab calitative, doar pentru a oferi „cel mai bun pret” din piata.

  • Electronice
  • Casa si gradina

Anunturi (8)

Kit Virgo 24 V Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2 m si greutatea de pana la 200 kg. Kit-ul contine doua motoare cu brat articulat, unitatea de control incorporata, un set de fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu patru canale. Motorul functioneaza..
  • Garduri, porti
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Ploiesti, 08 iul, 14:10

Mitto 2. Telecomanda cu doua canale. Specificatii tehnice: numar canale: 2. Frecventa: 433.92 MHz. Compatibilitate: sistemele de automatizare BFT. Codificare: rolling code. Alimentare: 12 V (23 A). Dimensiuni: 60 x 40 x 15 mm. Greutate: 22 g
Electronice, electrocasnice - diverse
Ploiesti, 08 iul, 14:10

A40 24 V PHOBOS BT A40 KIT Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 4 m si greutatea de pana la 500 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu patru canale. Motorul functioneaza la tensiune de 24 V s..
  • Garduri, porti
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Ploiesti, 08 iul, 13:45

ULTRABTA40, kit automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 4m si greutatea de pana la 400kg. Kit-ul contine doua motoare, o lampa semnalizare optica, un set de fotocelule, o unitate de control si doua telecomenzi cu patru canale. alimentare 230v. functionare 24v. afisaj electron..
Electronice, electrocasnice - diverse
Ploiesti, 08 iul, 13:30

ULTRA KIT Kustos ULTRA BT A25 Kit automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2,5 si greutatea de pana la 400kg. Kit-ul contine doua motoare, o lampa semnalizare optica
  • Garduri, porti
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Ploiesti, 08 iul, 13:25

A400BT Kit Deimos A400 BT + 4 cremaliere Automatizare poarta culisanta cu greutatea de pana la 400 kg. Viteza de deschidere 12 m/min. Kit-ul include motorul, unitatea de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica, doua telecomenzi cu patru canale si patru cremaliere. Este un motor sig..
  • Garduri, porti
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Ploiesti, 08 iul, 13:25

A25 24 V PHOBOS BT A25 KIT Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2,5 m si greutatea de pana la 400 kg. Kit-ul contine doua motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si doua telecomenzi cu patru canale. Motorul functioneaza la tensiune de 24 V,..
  • Garduri, porti
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Ploiesti, 08 iul, 13:20

Instalez automatizari porti batante si culisante in Ploiesti si zonele limitrofe de la firma BFT Italia, sisteme foarte fiabile si rezistente in timp. Alimentate la 24 volti. Instalam si sisteme automate pentru usi garaj. Asigur asistenta tehnica si pentru sisteme BFT aflate in functiune, mentenanta..
  • Garduri, porti
Casa si gradina - gradina, curte, terasa
Ploiesti, 08 iul, 13:15