sausau

878 vizite
Marcus Electronics
Descriere

Servicii reparatii electronice

Firma noastra va ofera o intreaga gama de servicii referitoare la reparatiile echipamentelor electronice de uz general cat si pentru cele dedicate si anume: intretinere, asistenta, service.Va oferim cele mai bune servicii de reparatii electronice:

- televizoare ( reparam inclusiv televizoare lcd si televizoare cu plasma);

- monitoare (reparam doar monitoare lcd);

- calculatoare;

- laptopuri;- sisteme audio, sisteme Home Cinema, combine muzicale, combine muzicale, casetofoane, cd player, dvd, mp3, casetofoane auto, cd auto, dvd auto, mp3 auto, gps, aparate foto, videoproiectoare, retroproiectoare.

Pentru Bucuresti si imprejurimi avem posibilitatea sa ne deplasam la domiciliul dumneavoastra; in cazuri special ne putem deplasa in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.

De asemenea va asteptam si service-ul nostru din Bucuresti, service dotat cu echipamente de masurare si testare de ultima generatie.

Mai jos aveti cateva dintre marcile de echipamentele electronice pentru care va putem oferi servicii de reparatii:

samsung, nei, goldstar, bluesky, eurocolor, aiwa, daewoo, orion, megavision, eboda, grundig, thomas, tevion, akai, nokia, philips, sony, panasonic, jvc, toshiba, medion, lifetec, audiosonic, beko, meister, orion, megavision, eurosky, teletech, eurotech, cinex, hiunday, provision, eurovision, maxwell, arctic, vestel, etc.

Pentru reparatiile efectuate in cadrul service-ului nostru veti beneficia de GARANTIE 6-12 luni!

IMPORTANT! Daca ai probleme cu echipamentele tale electronice, nu ezita sa ne contactezi.

Chiar te putem ajuta sa le rezolvi rapid, cu profesionalism.

Pentru costul de deplasare si constatare va rugam sa ne contactati la 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357

Suna chiar acum: 0720.667.800;  0745.410.179;  0765.461.357.

Laborator Bucuresti: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, sector 6, Bucuresti.

Orar de functionare L-V: 10-19

Mail: reparatielectronice@yahoo.com

 

Reparatii combine muzicale

Reparatii combine muzicale in laborator propriu, personal autorizat si cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor electronice.

Garantie: 6-12 luni in functie de vechimea aparatului.

Combinele muzicale pot fi aduse personal in service-ul nostru din Bucuresti sau expediate prin curier.


IMPORTANT!

Daca ai probleme cu combina muzicala, nu ezita sa ne contactezi.

Chiar te putem ajuta sa le rezolvi rapid, cu profesionalism.

Contact va rugam sunati la 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357

 

Reparatii camere video

Garantie: 6-12 luni in functie de vechimea aparatului.

Camerele video pot fi aduse la atelierul nostru din Bucuresti sau expediate prin curier rapid.


IMPORTANT!

Daca ai probleme camera video, nu ezita sa ne contactezi.

Chiar te putem ajuta sa le rezolvi rapid, cu profesionalism.

Contact la 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357

 

Service televizoare Bucuresti

Televizorul tau nu mai porneste? Sau porneste, se aude, dar nu apare nicio imagine? Apar dungi verticale, luminoase, pe mijlocul ecranului? Nu mai poti stinge televizorul din telecomanda? Se pierde culoarea, se intuneca imaginea? Sau poate nu mai prinzi toate programele sau „fuge” de pe post? Televizorul nu porneste de la prima incercare? Ai ajuns unde trebuie: service televizoare Bucuresti iti ofera servicii de reparatii la domiciliu sau in service-ul nostru autorizat, iar personalul nostru calificat si cu vasta experienta in domeniu, iti sta la dispozitie.

Consultanta in vederea depanarii este gratuita. In cazul in care ai nevoie de service televizoare la tine acasa, deplasarea costa 20 lei, iar constatarea, 10 lei. De-a lungul anilor de functionare, am castigat experienta, lucrand cu orice model de televizor care a fost la un moment dat la moda, orice marca si orice model: Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel sau orice tip de televizoare LCD, LED sau plasma.

Avem personal pregatit si echipamente de cea mai buna calitate, si ne caracterizeaza profesionalismul si promptitudinea. Oferim garantie 6 luni de zile la oricare dintre produsele reparate si datorita contractelor cu importatori direct avem cele mai mici preturi la componente. Contacteaza-ne telefonic, oferim consultanta si, daca este nevoie stabilim o programare pentru service televizoare Bucuresti si imprejurimi. Daca este cazul, venim noi la tine acasa si iti rezolvam problema pentru orice tip de televizor, mai nou sau mai vechi, nou sau second hand, indiferent de producator. Scrie-ne un mail in cazul in care ne poti contacta online si cu siguranta televizorul tau va functiona din nou !

Constatare si deplasare gratuita !

 

Reparatii aparate foto

Garantie: 6-12 luni in functie de vechimea aparatului.


Reparatii aparate foto in laborator propriu, personal autorizat si cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor electronice.

IMPORTANT!

Daca ai probleme aparatul tau foto, nu ezita sa ne contactezi.

Chiar te putem ajuta sa le rezolvi rapid, cu profesionalism.

Constatare gratuita!

  • Prestari servicii

Anunturi (1)

Marcus Electronics - firma specializa executa reparatii electronice, televizoare LCD, LED televizoare cu tub, videoproiectoare, monitoare LCD, plasme, retroproiectoare, camere digitale;
  • Categorie Electronice
  • Aparate foto
  • Echipamente audio-video
  • Televizoare
Prestari servicii - reparatii, service
Bucuresti, ieri, 12:55