363 vizite
TopWater.ro
Descriere

Inca din 2012, TOPWATER este unul dintre principalii importatori si distribuitori de filtre de apa, dedurizatoare si accesoriile acestora din Romania.

 
Oferta noastra este foarte diversificata, astfel venim in intampinarea clientilor nostri cu produse de calitate, scopul final este acela de a fi cat mai aproape de nevoile acestora.


Oferim consultanta in alegerea produselor necesare eliminarii oricarui compus din apa. Deasemenea putem oferi montaj icontra cost in aproape orice localitate din tara.


Gama noastra de produse acopera orice tip de filtrare, incepand cu filtre de impuritati, sisteme de eliminare fier, mangan, calcar, sisteme de eliminare nitriti, nitrati, sterilizatoare cu UV, Sisteme cu Osmoza inversa casnice si industriale, filtre pentru potabilizarea apei.


Produsele comercializate de catre noi sunt fabricate de catre producatori renumiti in toata lumea: Kinetico, Clack, Bluesoft, Sterilight, Rx.

  • Casa si gradina

Anunturi (10)

Sterilizator apa cu lampa ultraviolete Model UV55W Conexiune 3/4” Bec 55 watti Un sterilizator UV este special construit pentru a elimina din apa bacteriile, virusii, algele si fungii, prin iradierea apei cu raze ultraviolete. Apa rezultata este sigura din punct de vedere bacteriologic far..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:25

Test pentru determinarea duritatii apei. Contine eprubeta si 2 sticlute de test. Mod de utilizare : Puneti in recipient 5 ml apa . Adaugati din flacon cate o picatura de titrant si in acelasi timp numarati picaturile adaugate. La inceput apa va deveni rosie in caz ca are..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:20

Denitrificator apa tip cabinet cu 25 litri de rasina debit nominal 1,5 - 2 mc/h Durata medie de viata a rasinii : 5 (in conditii normale de functionare) Presiune de lucru : 2,5 - 6 bar Sursa de alimentare : 220V,50Hz Temperatura ambient : 5 -35°C Instalare in loc ferit de umezea..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:20

Sunt fabricate in intregime din materiale de cea mai buna calitate, in Uniunea Europeana, filtrele CINTROPUR fiind destinate uzului rezidential sau industrial. Se recomanda montarea acestora imediat dupa hidrofor, pompa submersibila sau la intrarea in casa in cazul apei de retea. Filtrele au ..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:20

Pompele Injecta Athena sunt pompe cu membrana electromagnetica. Aceasta este o gama completa de pompe de dozare, pompa de dozare Injecta Athena, toate acestea fiind compacte si ideale pentru pomparea si dozarea substantelor chimice cu mare precizie. Materialele de calitate superioara minimizeaza n..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:20

Sistem ultrafiltrare apa potabila Excito B TopWater.ro va ofera sistemul de filtrare in 5 pasi EXCITO-B intr-o carcasa atragatoare cu membrana UF. Sistemul este echipat cu cartuse moderne tip QM in-line ce permit schimbarea rapida si usoara. Printr-o combinatie precisa de prefiltrare, tratare ap..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:10

Dedurizator apa TIP Cabinet cu 25 litri rasina si debit nominal 2-2,5 mc/h. Caracteristici --functionare pe baza de rasina cationica schimbatoare de ioni --afisaj display electronic: ora,volum de apa ramas pana la regenerare exprimat in mc, zile ramase pana la regenerare in caz ca dorim regener..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:10

Filtru autocuratare 50 litri carbune activ , debit nominal 1,5-2 mc/h. Durata medie de viata a mediului filtrant : 2 ani (in conditii normale de functionare). Presiune de lucru : 2,5 - 6 bar Sursa de alimentare : 220V,50Hz Temperatura ambient : 5 -35°C Instalare in loc ferit de umezeal..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:10

Sistem eliminare fier,mangan si duritate cu 25 de litri de rasina Debit nominal 1 - 1,5 mc/h. Durata medie de viata a rasinii : 5 (in conditii normale de functionare) Presiune de lucru : 2,5 - 6 bar Sursa de alimentare : 220V,50Hz Tempera..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:10

Set cartuse de schimb pentru filtru apa potabila Aquafilter EXCITO-B Perioada inlocuire : 6 luni EXCITO-B-CLR-CRT Un set de 4 cartuse in-line interschimbabile pentru sistemul EXCITO-B Setul de cartuse de schimb pentru filtru Aquafilter Excito-B contine: AIPRO-20M-QM, AISTRO-2-QM, AICRO-3-..
Casa si gradina - diverse
Harau, 04 sep, 22:10