sausau

430 vizite
AUTHENTIQUE CONSTRUCT
Descriere
  •   Usi glisante premium din aluminiu by Reynaers

Concept Patio® 155 este un sistem glisant liftant-glisant premium, foarte bine izolat termic, conceput pentru a crea zone vitrate mari, îmbinate cu un confort sporit, perfect pentru cladiri cu consum energetic redus.

Sistemul a obinut certificarea elvetiana Minergie® si permite conceperea de usi vitrate cu dimensiuni extreme si cu o greutate de pana la 400 kg. În plus, sistemul CP 155 este conform cu clasa 2 de rezistenta antiefractie, oferind o solutie sigura pentru casa si confortul dumneavoastra putand fi accesorizat si cu sisteme de automatizare care va aduce un plus de design prin realizarea unor suprafete vitrate mari.

 

  • Vitrine si Balustrade din sticla securizata

 

Peretii, si/sau vitrine din sticla sunt concepute special pentru partitionari magazine, spatii comerciale sau office si asigura o vizibilitate maxima in interior, deoarece nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla iar in timpul zilei va aduce o iluminare ideala creand senzatia de vitrina  perfecta deoarece nu incomodeazã vizualizarea produselor dorite de catre cumparator.

Un sistem de balustrada din sticla  este conceput fara a fi necesare elemente verticale de sustinere ca in cazul balustradelor clasice, oferind posibilitatea realizarii unei imagini arhitecturale moderne in care vizibilitatea de la interior la exterior nu este obturata.

 

www.authentique.ro
office@authentique.ro
Tel 0732.557.799

  • Prestari servicii

Anunturi (2)

sunt concepute in special pentru partitionari magazine si birouri. Balustrada din sticla este construita fara elemente verticale oferind astfel o vizibilitate maxima atat din interior cat si din exterior.
  • Arhitectura, design
Prestari servicii - constructii, amenajari, paza
Bucuresti, azi, 16:25

usi glisante Concept Patio® 155 este un sistem glisant si liftant-glisant premium, foarte bine izolat termic, conceput pentru a crea zone vitrate mari, imbinate cu un confort sporit. Usi armonica din aluminiu.
  • Arhitectura, design
Prestari servicii - constructii, amenajari, paza
Bucuresti, azi, 15:50