sausau

2.640 vizite
Wow Evenimente
Descriere

Iti doresti un eveniment WOW?

Noi ne ocupam de partea artistica a evenimentului dumneavoastra !

WOW Evenimente - Organizator evenimente

 www.wowevenimente.ro 

 nunta, botez, aniversari, petreceri private, petreceri corporate, lansari

 

Formatia WOW Band     -     Baletul WOW Dance 

 www.wowband.ro                 www.wowdance.ro

 

Formatia WOW Band - www.wowband.ro

Pentru a da nastere acestei formatii, am ales solisti vocali cu o mare experienta in cultura muzicala si instrumentisti al caror talent este innascut, aprofundat si studiat la cel mai inalt nivel.

Cu Formatia WOW Band va puteti bucura, la petrecerea dumneavoastra, de un repertoriu vast incepand de la muzica ambientala, cafe concert, muzica usoara romaneasca si internationala, cover-uri romanesti si internationale, pana la autenticul folclor.

 

Baletul WOW Dance - www.wowdance.ro

Baletul WOW Dance va sta la dispozitie cu trei sau mai multe perechi de dansatori ce pot prezenta o abordare larga si variata a stilurilor de dans, aducand pe ring coregrafii deosebite, momente artistice si costume specifice fiecarui stil abordat, precum si reprize de dans alaturi de publicul invitat.

Show-urile WoW Dance vor conferi oricarui eveniment ritmul si distinctia necesara pentru a ramane de neuitat. Dansatorii va vor incanta cu momente coregrafice spectaculoase, vor anima atmosfera dansand impreuna cu invitatii si vor aduce distinctia si energia de care petrecerea are nevoie.

 

URSITOARE

CONCEPT PROPRIU

Baletul WOW Dance este singura trupa de dans ce ofera publicului un moment de Ursitoare bazat pe tehnica dansului clasic.

Trairile si emotiile transmise privitorilor, exprimate prin limbajul trupului va vor trimite pe taramuri de poveste, alaturi de muzica feerica a lui Tchaikovsky.

Basmul creat este menit sa aduca petrecerii dumneavoastra bucuria si culoarea sufletelor privitoare, doar din dragostea pentru muzica, ritm si dans.

 

Cursuri VALSUL MIRILOR

MOMENTUL SPECIAL AL SERII

Primul dans ca si proaspat casatoriti trebuie sa fie ceva memorabil, si pentru ca este nunta voastra, solutia pe care v-o propunem este sa va concepem o coregrafie care sa va reprezinte, eventual pe melodia voastra preferata. Astfel nici un vals al mirilor nu va seamana cu altul, cu atat mai mult cu cat povestea voastra este unica! Valsul mirilor trebuie sa reflecte din plin personalitatea voastra.

Sub indrumarea instructorilor WOW DANCE, 6 sedinte  vor fi suficiente pentru a deprinde pasii de baza ai stilului.

Garantam ca va veti distra de minune si, mai mult de atat, in seara nuntii va veti simti mandrii, increzatori si impliniti !

 

  • Prestari servicii

Anunturi (1)

va puteti bucura, la petrecerea dumneavoastra, de un repertoriu vast incepand de la muzica ambientala, cafe concert, muzica usoara, cover-uri, pana la autenticul folclor.
  • Muzica
Prestari servicii - evenimente, petreceri
Bucuresti, azi, 11:45