Harta Adauga

Categorii

Grupe

Grupa 5 ani
Clasele pentru aceasta grupa de varsta se concentreaza pe coordonare. Mai mult, inca din aceasta etapa, recunoastem talentele individuale si lucram pentru a le lasa sa straluceasca. La aceasta grupa de varsta atentia nostra este indreptata catre dezvoltarea coordonarii si a atentiei. 5 ani copiii a..
Grupa 6 ani
In aceasta grupa de varsta, copiii invata fotbalul mai ales prin activitati si jocuri, familiarizandu-se cu tehnicile de baza. Inainte de a putea controla mingea, copilul trebuie sa invete sa-si controleze corpul, iar asta se face treptat. Este foarte important sa punem bazele corecte ale echilibru..
Grupa 7/8 ani
Controlul mingii, driblingul, capacitatea de observare, orientarea spatiala, loviturile si luarea deciziilor la fata locului sunt cateva dintre abilitatile cheie pe care le perfectionam la acest nivel. Copii de 7-8 ani ar trebui sa controleze destul de bine mingea cu corpul. Pentru o baza solida tr..
Grupa 9/10 ani
Ne concentram pe capacitatea de a juca cu ambele picioare la fel de bine, dezvoltam orientarea lor spatiala si lucram la schimbarea ritmului si directiei jocului. Incorporam fundamentele muncii in echipa in antrenament. Copiii la aceasta vârsta ar trebui sa atinga mingea cât mai mult po..

Contact

Adresa: 
Str. Dumitru-Brumarescu, Nr. 1-3, sector 4
Telefon: 
0721.335.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.asterra.ro