Bazzar - Formatie evenimente Bucuresti

Servicii

...
CONCERT LIVE

Orice recital live este gandit si organizat in amanunt. De la alegerea pieselor, pana la cel mai mic detaliu tehnic, venim in intampinarea ta cu repertoriu vast, show personalizat, tehnologie de ultima generatie. Si pentru ca fiecare public are personalitatea lui, show-ul nostru imbina piese intr-un mix continuu, renuntand la pauzele dese si obostitoarea dintre piese. Tehnologia pe baza de comutare talkback, ne ajuta sa comunicam eficient prin sistem in-ear ordinea pieselor, atunci cand simtim sa schimbam in functie de starea publicului, ordinea melodiilor.

...
SISTEM PERFORMANT DE SUNET

Propriul sistem de sunet ne ofera posibilitatea de a oferi de fiecare data acelasi sunet cald, rotund si constant. Am ales pentru tine sistemul L’Acoustics, una dintre marcile de top in materie de sisteme profesionale de sunet. Setup-ul pentru fiecare eveniment cuprinde 4 basi si 4 topuri, sistem potrivit pentru evenimente cu maxim 350 de persoane, dar este ajustabil in functie de particularitatile fiecarui eveniment in parte. Asteptam sa ne scrii cat mai multe informatii despre evenimentul tau, numarul de invitati si capacitatea maxima a salii si revenim cu un necesar tehnic final.
Punem la dispozitie si inginer de sunet dedicat, impreuna cu tehnicieni pentru montarea rapida si eficienta a echipamentului.

‘Buna, suntem Alex si George si suntem tehnicieni de sunet pentru evenimentul tau’

...
SHOW DE LUMINI

Show-ul nostru de lumini este intotdeauna insotit de un inginer de lumini cu experienta, atent atat pe durata reprizelor live, cat si pe parcursul intregii seri la dinamica pieselor, redand sincronul perfect intre show-ul de lumini si melodii, pentru un recital electrizant si memorabil.
Fie ca este vorba despre pari cu led, moving heads sau spoturi de urmarire, punem la dispozitie tot necesarul pentru impactul vizual perfect!

...
SCENA / PODIUM

Pentru ca preferinta ta este importanta pentru noi, punem la dispozitie podium/scena, ajustabil in functie de locatie, cu o dimensiune maxima de 6 x 4 m. Fie ca setup-ul include podium, fie ca acesta este asigurat de locatie sau tu iti doresti sa il aducem la evenimentul tau, vom veni in intampinarea ta cu cele mai bune solutii!

...
DJ

Colaboram impreuna de peste 3 ani si suntem fericiti sa afirmam ca sinergia creata este reala si de durata!” cu “Avem o prietenie stransa de mai bine de 4 ani si suntem fericiti sa afirmam ca sinergia creata este reala si de durata!

...
DANSATORI PROFESIONISTI

Pentru extra-dinamism si voie-buna venim in intampinarea ta cu un duo de dansatori profesionisti apartinand unui balet de prestigiu. Ei vor anima atmosfera si vor schimba costumatii pentru un show colorat si efervescent!
Scrie-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!