Casa Funerara Tudor - Servicii funerare Bucuresti

Articole funerare

...
COROANE SI JERBE

Firma noastra de Pompe Funebre, Casa Funerara Tudor, va pune la dispozitie aranjamente florale, jerbe si coroane funerare cu livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov.

Executam jerbe si coroane funerare, realizate din flori naturale sau artificiale, intr-o gama de culori sobre, la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

...
Sicrie

Articole funerare Bucuresti – Sicrie – Coroane – Cruci – Colive – Bucuresti SICRIE

 

Asiguram servicii si articole funerare complete Non-Stop in Bucuresti si imprejurimi. Va oferim consultanta gratuita, articole funerare Bucuresti si pachete funerare la preturi avantajoase.

Sicriul, regasit sub diverse denumiri precum racla,  cosciug sau coparseu, este un element esential in procesiunea de inhumare a persoanei decedate.

Alegerea unui sicriu adecvat va poate pune in fata unei situatii dificile daca nu tineti cont de cateva criterii clare in alegerea sicriului.

Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de sicrie pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Un sicriu poate fi realizat in diferite nuante de culori (degradee, coniac, cires, alun, alb, negru), in diferite forme (in patru, sase sau opt colturi) de dimensiuni si tipuri diferite de material (stejar, brad, plop, mahon).

Faciliti oferite de Casa Funerara Tudor:

  • Transportul sicrielor se face in mod GRATUIT la capela sau la locuinta familiei.
  • Sicriele pe care le comercializam sunt de cea mai buna calitate deoarece colaboram cu cei mai buni producatori interni si internationali.
  • Avem cele mai mici preturi datorita parteneriatului incheiat impreuna cu producatorii de sicrie.
  • Garantia calitatii este data de tehnologia si modul de fabricare a sicrielor.
  • Consilierea gratuita a clientilor in alegerea de articole funerare Bucuresti cat si pachete funerare gratuite in baza talonului de pensie

Alege un model de scriu comercializat de firma noastra si beneficezi de transport gratuit!