Edelweiss Center - Dance Studio Bucuresti

Cursuri de dans

...
Dans cu bebelusi

Dansul este o activitate deconectanta si relaxanta, iar atunci când partenerul este cea mai draga fiinta pentru proaspata mamica, fericirea nu are limite.

La cursul mama-bebe învatam pasi de dans din diverse stiluri, precum: dansuri de societate (vals, tango), latino (cha cha cha, samba, rock n roll, rumba), salsa, bachata, merengue, dans popular. Completam cu miscari pe ritmurile momentului si cream momente unice între mama si bebelus.

Toate mamicile sunt invitate sa se relaxeze în pasi de dans si, în acelasi timp, sa îsi reintre în forma, sa îsi exerseze eleganta si sa îsi îmbunatateasca postura!

De ce aveti nevoie?
port-bebe/sling/wrap potrivit cu vârsta bebelusului si, de preferat, dintr-un material cât mai confortabil
încaltaminte comoda, cu talpa cât mai flexibila
Când puteti începe?
Recomandam începerea orelor de dans dupa 6-8 saptamâni de la nastere; bebelusii sa aiba putin control asupra gâtului iar mamele sa fie gata pentru a face miscare din nou si sa sustina bebele în port-bebe.

...
Copii 18 luni - 3 ani

Dansul si miscarea au un rol foarte important în educatia timpurie. Tot mai multe studii demonstreaza legatura dintre realizarile academice sau personale si implicarea dansului în viata copiilor, de la cele mai mici vârste. Se pare ca muzica stimuleza parti ale creierului care folosesc pentru citit, pentru rezolvarea problemelor matematice sau dezvoltarea emotionala. În plus, memoria, încrederea în sine si creativitatea sunt potentate tot cu ajutorul muzicii si a dansului.

Permite-le micutilor tai sa se dezvolte fizic, social, emotional si psihic în cadrul cursului de Dans si miscare prin joc, organizat dupa modelul britanic al celebrului expert în educatie timpurie Helen Battelley.

Cursul se desfasoara pe grupe si este adaptat nevoilor si resurselor specifice fiecarei etape de crestere:

Pâna la 2 ani – muzica si miscarea sunt folosite pentru a sustine dezvoltarea armonioasa, atât în plan fizic, cât si psihic. Sunt stimulate atentia, coordonarea corpului, încredea în sine si proactivitatea.
Peste 2 ani – cursul se concentreaza pe dezvoltarea limbajului si a îndemânarii, formând baza pentru dobândirea ulterioara a abilitatilor de scriere si citire. Se vor folosi exercitii mai complexe, care sa îi faca pe cei mici mai constienti de ei si de relatia cu mediul înconjurator.
Pentru cursurile educative de Dans si miscare prin joc, scoala de dans Edelweiss detine o certificare “EYFS Inspirational Dance and Movement- Level 2”, în cadrul Music and Movement London.

...
Copii 4 - 7 ani

Pe lânga pasiunea pentru dans si studiile în domeniul coregrafiei, antrenorii  Edelweiss iubesc copiii, reusind sa creeze o conexiune cu acestia, o atmosfera calda, vesela si creativa în timpul cursurilor.

MULTISTYLE DANCE
La acest curs ne distram împreuna cu coregrafii antrenante, menite sa dezvolte ritmul, muzicalitatea, viteza de reactie, echilibrul si postura copilului, totul într-o atmosfera vesela, din care nu lipseste jocul, pentru a face copiii sa se simta în largul lor si pentru a creste încrederea de sine si interactiunea de grup.

BALLET DANCE
Eleganta baletului clasic se împleteste cu ritmica si diversitatea stilului dance, creând o noua forma de dans abordabila si accesibila pentru copii. Acest curs nu este doar un bun prilej de socializare între copii, ci si o modalitate de a-i obisnui cu o pozitie a corpului corecta si cu miscari delicate.

STREET DANCE
Fidel propriului motto  “All for dance and dance for all” (Toti pentru dans si dans pentru toti), Edelweiss Center este alaturi de copiii prescolari, cu cel mai actual stil de dans, Street Dance.

Stilul street dance cuprinde o serie de dansuri urbane care au luat nastere în Statele Unite si au devenit populare în toata lumea, precum hip-hop sau breakdance, iar improvizatia este punctul sau forte. Într-un cuvânt- distractie!

...
Elevi 7+

La Edelweiss Center, copiii au posibilitatea de a-si alege stilul de dans preferat dintr-o varietate de cursuri.

STREET DANCE
Street Dance este libertate de exprimare si creativitate, un mix între atletism si coregrafie cu ajutorul caruia tinerii reusesc sa faca performanta si spectacol în dans. Cursul de dans este structurat ca o petrecere si încurajeaza interactiunea si formarea prieteniilor în grup, iar participantii se simt foarte bine.

De ce sa îl înscrii pe cel mic la un curs de Street Dance?

Dansul este o modalitate excelenta de a face miscare si a se dezvolta armonios
Prin natura sa, Street Dance-ul este un dans de grup si se bazeaza pe legatura dintre dansatori.
Creativitate: Street Dance-ul este despre improvizatie, iar copiii pot oricând sa îsi aduca aportul la coregrafie. Stilul fiecaruia este recunoscut si valorizat
Stima de sine. Mediul vesel si deschis favorizeaza exprimarea fiecarui membru al grupului, iar cel mic va deveni mai încrezator în propriile idei.
Cursurile de Street Dance de la Edelweiss sunt disponibile atât pentru copii, cât si pentru adolescenti. Alex, instructorul nostru pasionat, abia asteapta sa îi cunoasca pe noii cursanti si sa îi ghideze în lumea plina de energie a Street Dance-ului.

DANS SPORTIV
Pentru ca  tinerele talente au nevoie sa întâlneasca sanse de dezvoltare timpurii, cursurile de dans sportiv de la Edelweiss Center îi determina pe copii sa îsi descopere noi pasiuni sau, de ce nu, chiar vocatia.

Dansul de societate cuprinde doua categorii principale:

Standard: vals, quickstep, tango, slow fox
Latino: cha cha cha, rumba, jive, samba, paso doble
Pe lânga tehnica si informatii generale despre principalele coregrafii, cursurile de dans sportiv Edelweiss Center ofera disciplina, armonie, echilibru, atitudine, tinuta, încredere în sine, optimism si energie si poate constitui activitatea sportiva principala pentru copii.

Una din trupele de dans formate la cursurile Edelweiss participa cu succes la concursuri si încânta publicul la spectacole.

BALLET DANCE
Baletul este o combinatie originala, mereu surprinzatoare, între elementele variate ale dansului contemporan. La Edelweiss, frumusetea si eleganta baletului clasic se împletesc cu ritmica si diversitatea stilului dance, creând o forma de dans abordabila si accesibila pentru copii.

Principalele avantaje ale practicarii baletului la copii sunt: cresterea mobilitatii, deprinderea coordonarii trupului si a gratiei în miscari, interactiunea constructiva si însusirea notiunii de disciplina. 

DANS POPULAR
Dansul popular este o experienta energizanta si autentica, prin intermediul careia copiii au ocazia sa descopere universul folcloric românesc alaturi de Floricica Gheorghe.

BROADWAY DANCE
Broadway Dance este un curs complex de dans si miscare scenica pentru copii mai mari de 8 ani, care contine coregrafii din diferite stiluri, precum: tango argentinian , salsa, modern sau jazz dance.

Cursul este structurat astfel încât copiii sa se familiarizeze cu scena, sa poata realiza mici reprezentatii, iar cei consecventi si talentati vor fi sustinuti pentru performanta.

La Broadway Dance, copilul tau va dobândi cunostinte temeinice de dans, teatru si muzicalitate si îsi va exersa tinuta si prezenta scenica.

Copiii sunt fascinati de lumea spectacolului, iar Edelweiss Center si-a propus sa îi aduca mai aproape de ea.

MULTISTYLE DANCE
Asa cum îi spune si numele, cursul de Multistyle aduce împreuna mai multe stiluri de dans si încurajeaza exprimarea libera si împrovizatia. Pentru cei mici, cursul de Multistyle Dance poate fi o adevarata experienta de dezvoltare personala, ajungând sa se cunoasca mai bine si sa relationeze mai bine cu colegii de dans.

Coregrafiile Multistyle împletesc miscari si elemente ale dansului modern, iar copiii iubesc cursul pentru dinamismul si creativitatea lui. În plus, grupul de antrenemant este unul foarte coeziv, ceea ce aduce multa energie si buna dispozitie la orele de curs.

Cristina, antrenor Edelweiss si o mare iubitoare de copii, îl asteapta pe micutul tau la curs, ca sa descopere cu zâmbetul pe buze miscarile lui preferate de dans.

TANGO ARGENTINIAN
Eleganta si rafinamnetul se învata. Si cum altfel daca nu cu lectii de Tango Argentinian pentru copii?! Practicarea Tangoului Argentinian la o vârsta frageda le va ajuta pe fetite sa îsi îmbratiseze feminitatea si gratia, iar pe baieti sa devina adevarati gentlemen. De asemenea, copiii îsi pot dezvolta dragostea pentru frumos si pentru calatorii, fiind introdusi înca de mici în tainele unei culturi îndepartate fascinante.

În plus, daca micutul tau este cu adevarat pasionat de acest stil de dans, va avea sansa sa participe la numeroase consursuri si sa cucereasca toate privirile cu prezenta si miscarile sale.

Cornel, instructor cu experienta de peste 25 de ani în predarea tango-ului pentru toate vârstele, îi va învata pe cei mici cum sa comunice prin miscare si cum sa adapteze la nevoile partenerului de dans.

*Parintii pot opta si ei pentru o ora de Dance aerobic, Balet Dance sau Dans de societate în paralel cu copiii. Verificati orarul sau solicitati detalii.

...
Dans de societate

Dansul de societate degaja armonie, echilibru, atitudine, tinuta, încredere în sine, optimism, te încarca cu energie pentru mult timp si te ajuta sa fii apreciat la petreceri. Cuprinde doua categorii principale: standard si latino.

...
Salsa si bachata

Dansurile latino sunt celebre pentru energia si senzualitatea lor, iar Salsa si Bachata nu fac exceptie de la aceasta regula. Ambele stiluri de dans se danseaza în pereche si sunt o expresie a chimiei dintre parteneri.

...
Dans popular

Daca te afli undeva între simpatia pentru traditia populara si dragostea pentru dans sau pur si simplu cauti o modalitate sanatoasa si energizanta de a petrece timpul liber, cursul de dans popular de la clubul Edelweiss Center este o alegere potrivita.

O sârba temperamentala coordonata de Floricica Gheorghe va sterge cu buretele tensiunile acumulate peste zi.

Însa aventura dansului popular la Edelweiss nu se termina aici. În cadrul acestui curs vom parcurge absolut toate regiunile României, de la Moldova la Dobrogea, Banat, Ardeal, Muntenia, Oltenia sau Maramures.

Dansuri ca: Oas, Crihalma, Învârtita din Ardeal, Galaon, Sucitoarele, Brasoveanca, diverse hore sau sârbe îti vor oferi o veritabila experienta de cultura muzicala româneasca si te vor pregati de urmatoarea petrecere în familie.

...
Tango argentinian

La Edelweiss Center, tango-ul argentinian înseamna mai mult decât dans. Este timp de calitate petrecut într-o companie placuta, sub coordonarea lui Cornel.  Grupele au un numar limitat de participanti astfel încât fiecare cursant sa primeasca atentia cuvenita din partea antrenorului.

...
Balet

Balet Dance-ul este o îmbinare a doua stiluri de dans. Frumusetea si eleganta baletului clasic se împletesc cu ritmicitatea si diversitatea stilului dance, creând o noua forma de dans, mai abordabila si mai accesibila, atât pentru copii, cât si pentru tineri si adulti.

...
Multistyle Dance

Multistyle Dance
 
Dansul este o modalitate excelenta pentru antrenarea corpului si a mintii, iar cursul Multistyle Dance este ocazia perfecta de a pasi în universul relaxant, energizant si sanatos creat de Edelweiss Center.

Cu ajutorul cursului Multistyle Dance fiecare zi se termina cu o mica petrecere.  În sala spatioasa si luminoasa, intructorii plini de energie te vor ajuta sa descoperi si exersezi talentul în dans, pe cele mai cunoscute ritmuri ale momentului.

Cursul aduce împreuna mai multe stiluri de dans si stimuleaza exprimarea creativitatii prin miscare. În plus, o clasa la Edelweiss este mereu o oportunitate pentru socializare – grupul de dans ajunge rapid de la colegialitate la prietenie.

...
Zumba

Zumba este combinatia perfecta între antrenamentul fizic si dansurile latino. La sesiunile de Zumba, buna dispozitie este garantata de miscarile unice de dans pe ritmuri rapide – cumbia columbiana, merengue, salsa, salypso, hip hop, reggaeton -, iar corpul se antreneaza eficient, fara sa resimta efort.

Elementele de fitness si aerobic tonifiaza si definesc corpul, aducându-ti în acelasi timp beneficii nebanuite pentru sanatate:

Pentru ca Zumba:

Ajuta la detoxifiere
Reduce oboseala si stresul
Lucreaza uniform muschii
Zumba Dance s-a nascut din dorinta lui Beto Perez de a crea o metoda de antrenament cu adevarat distractiva, care sa îi faca pe participanti sa se simta bine nu doar dupa antrenament, ci si în timpul acestuia. Clasele de Zumba se desfasoara în grup si sunt petreceri în toata regula.

Bucura-te de beneficiile antrenamentului fizic si de energia miscarilor de dans alaturi de Carmen, instructor cu experienta si îndragostita iremediabil de metoda Zumba.

...
Dans aerobic

Am creat o alternativa distractiva si chiar mai eficienta a clasicului aerobic. Dance Aerobicul este o clasa de cardio, dar este si dans pe diverse stiluri, de la jazz la hip hop, house sau latino.

Miscarile ritmice si coordonate sunt realizate astfel încat sa asigure o pregatire intensa si de anduranta, principalele obiective fiind tonifierea musculara si arderea grasimilor- între 200 si 500 de calorii la fiecare sesiune.

Este indicat sa participi la Dance Aerobic de mai multe ori pe saptamâna, iar tu vei astepta cu entuziasm fiecare clasa.

...
Hit the floor

Cursul HIT THE FLOOR este o sinergie de stiluri, precum: R&B, Hip Hop, House, Funk, Trap si Dancehall si te ajuta sa îti perfectionezi miscarile de dans pentru urmatoarea iesire în club.

Cursul de dans HIT THE FLOOR este, practic, o petrecere, iar grupul de dans devine repede un grup de prieteni. Asadar, poti exersa coregrafia alaturi de grupul de dans si la iesirile în oras.

Toate stilurile de dans incluse în HIT THE FLOOR debordeaza de energie si îi antreneaza pe participanti, deci poti alege sesiunile de dans ca metoda alternativa de workout.

De ce sa vii la cursul HIT THE FLOOR?

Îti completezi antrenamentul fizic si te distrezi
Ai oportunitati noi de socializare
Exersezi miscari potrivite pentru petreceri
Conceptul HIT THE FLOOR marca Edelweiss Center este unul cu totul original si reinventeaza dansul într-o nota actuala.

...
Seniori 55+

Dansul este recomandat pentru mentinerea unei sanatati de fier la vârsta a treia. Miscarea întareste imunitatea, îmbunatateste activitatea inimii si circulatia sângelui în corp si ajuta la mentinerea unei greutati optime. În plus, ritmul muzicii, socializarea si natura interactiva a claselor de dans îti vor da imediat o stare de bine generala.

Esti un spirit tânar si cu pofta de viata?  Vino la Edelweiss Center – Victoriei si întâlneste participantii veseli si plini de energie de la cursurile de dans dedicate seniorilor. Fie ca ti-ai dorit mereu sa înveti câtiva pasi de dans sau esti în cautarea unui prilej de a face miscare, clasele sunt special create pentru persoanele 55+: miscari simple, ritmuri antrenante si beneficii nenumarate pentru sanatate.

Alege cursurile de dans pentru seniori si fa loc armoniei în rutina zilnica.

...
Lectii private

Vrei sa înveti un dans pentru un anumit eveniment sau poate îti doresti sa stabilesti o legatura speciala cu partenerul tau, prin dans? Copilul tau este pasionat de dans si aspira sa participe la competitii? În sala cu oglinzi de la Edelweiss Center – Victoriei ai ocazia sa te antrenezi ca un dansator profesionist, la lectiile private sustinute de antrenorii nostri.

Programul, numarul de sedinte si structura lectiilor vor fi stabilite de comun acord. Contacteaza-ne pentru detalii.

...
Dansul Mirilor

Pentru ca primul dans sa fie unul lipsit de emotii, natural, potrivit tematicii evenimentului si adaptat nivelului de pregatire al fiecarui cuplu, instructorii Edelweiss Center – Dance Studio au creat un program special de practice pentru viitori miri.

Va suntem alaturi pentru un dans memorabil, cu:

Îndrumare în alegerea melodiei sau în realizarea unui colaj de stiluri
Explicarea pasilor de baza, exersarea prezentei pe ringul de dans
Exersarea unei posturi corecte, naturale, în timpul dansului
Construirea graduala a unei coregrafii originale, adaptate fiecarui cuplu si tematicii evenimentului
Repetitia finala în locatia evenimentului

...
Corporate Dancing

Dansul ne bucura, alunga sentimentele neplacute, binedispune si uneste prietenii. De aceea, activitatile care implica dans sunt recomandate pentru a stimula creativitatea si relatiile de prietenie din interiorul companiilor sau de a rasplati angajatii cu o experienta distractiva si educativa în acelasi timp.

Pentru noile nevoi de dezvoltare a echipei, cream experiente cu scopul de a construi relatii solide în interiorul echipei. Comunicarea, colaborarea si abilitatile interpersonale vor fi încercate, testate si dezvoltate. Coregrafii, dansatorii si instructorii Edelweiss Center- Dance Studio pot realiza experiente memorabile pentru companii.

ICEBREAKER EVENTS 
TEAMBUILDING CHALLENGES
SOCIAL EVENINGS
WORKSHOP-URI DE DEZVOLTARE PERSONALA PRIN DANS

Categorii
Date de contact
0723609306; 0726690520; 0770173198
Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 66, Sector 1
Distribuie