Exclusive Anti Aging Center

Proceduri

...
RADIOFRECVENTA TRIPOLARA - REGEN XL POLLOGEN

RADIOFRECVENTA TRIPOLARA - REGEN XL POLLOGEN ( ISRAEL )

REGEN XL POLLOGEN este conceput cu cea mai avansata tehnologie Tripolara, foloseste ambele efecte ale energiei RF mono-polara si bi-polara pentru a incalzii atat stratul dernic cat sip e cel subcutanat, dintr-o zona specificata, prin configuratia multielectrozi. Algoritmii sofisticati ce controleaza polarizarea si activarea fiecarui electrod confera o inalta concentrare de energie la un nivel adanc al pielii. Aceste atribute asociate cu bio-feedback-ul de control elimina necesitatea racirii pielii sau al electrozilor, maximizand atat eficacitatea cat si siguranta tratamentelor. Rezultatele vizibile, imediate sunt evidente intr-o singura sedinta nedureroasa.Efectele clinice sunt : tonifierea,catifelarea pielii,reducerea celulitei,remodelare corporala prin reducerea din cercumferinta si a depozitelor de grasime din zonele tratate.

...
ENDERMOLOGIE - STARVAC ( FRANTA )

STARVAC Sp2 - combate celulita si inestetismele legate de aceasta: actioneaza asupra microcircuitului modificat care determina o retinere a lichidelor in spatiile intracelulare si o oxigenare defectuoasa a tesutului adipos. Combate cresterea in volum a celulelor adipoase si aparitia nodulelor. STARVAC Sp2 este singurul aparat ale carui rezultate au fost autorizate de CIDESCO. Timp de 6 luni, aparatul a fost verificat de specialistii CIDESCO, testat si probat pe un numar considerabil de clienti care prezentau inestetismele clasice ale paniculopatiei edematofibrosclerotice (liposcleroza sau celulita): piele "coaja de portocala", edem localizat, fibrozitate sau scleroza tesutului, durere la palpare, teleangiectazii difuze la membrele inferioare, relaxare cutanata. Fiecarui client i s-a facut o serie de tratamente cu Starvac (de la 10 la 30 de tratamente, in functie de caz), cu o frecventa de 2 ori pe saptamana. La sfarsitul ciclului de tratamente , CIDESCO a constatat ca: pielea "coaja de portocala" a devenit o piele normala (85% din cazuri );edemul localizat s-a redus cu 60% (70% din cazuri);durerea localizata la palpare, fibrozitatea sau scleroza tesutului a scazut cu 95% (100% din cazuri). Tinand cont de cele mentionate mai sus, CIDESCO Italia a certificate faptul ca Starvac este eficient in tratamentul estetic al paniculopatiei (liposcleroza sau celulita).

...
BIOSTIMULARE - ULTRATONE FUTURA PRO ( ANGLIA )

O revolutie in tratamentele estetice - Preferatul vedetelor !Conceptul ULTRATONE FUTURA PROCel mai nou, revolutionar si unic concept : Sistemul de Stimulare BiopticaSistem care foloseste BIOCURENTI - curenti identici curentilor din corpul uman, combina proprietatile energizante ale razelor optice, cu Biostimularea data de curentul electric, cu Microcurentii pentru reintinerire si cu transmisia Ultrasunetelor.Peste 70 de programe complexe de slabit, tonifiere, detoxifiere, antiimbatranire, stimulare a circulatiei, intretinere, terapie, reflexologie si recuperare medicala) cu peste 2 milioane de faze de programe intr-un singur sistem.Forma rotativa a undei si semnalele ajuta la evacuarea fluidului in exces, comprima grasimea si tonifica musculatura pentru reducerea rapida a grasimii din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei, ducand la pierderea rapida in centimetri si kilograme cu rezultate remarcabile inca de la primul tratament. Avantajul acestui aparat este posibilitatea de a actiona in zona bustului obtinand un efect de lifting prin tonifierea si ridicarea muschilor pectorali. Sistemul este folosit de multe vedete internationale printre care Madonna, Shakira, Gwyneth Paltrow sau Heather Mills. Ultratone Futura Pro include si biostimulare faciala performanta pentru lifting non-chirurgical, pentru ca are incorporat un Activator Facial cu peste 1000 de impulsuri bioptice. Rezultatele sunt spectaculoase. Efecte : Comprima grasimea, tonifica musculatura, dreneaza si reduce rapid celulita, grasimea din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei.Reda fermitatea muschilor, chiar si a celor care nu raspund la exercitii fizice sau care nu au fost lucrati niciodata.Elimina rapid celulita superficiala si profunda, prin stimularea elimanarii fluidelor limfatice.Micsoreaza stratul adipos in favoarea masei musculare.Activeaza si inbunatateste circulatia sangvina.Intregul corp va fi oxigenat, detoxifiat si regenerat.Pielea se va regenera. Va deveni elastica si ferma, supla si hidratata, prin stimularea elastinei si colagenului.

...
ULTRASUNETE - ULTRATONE FUTURA PRO ( ANGLIA )

Procedura se realizeaza cu ser sau fiola cu activi concentrati in functie de piele. Penetreaza grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate .Atenueaza nodulii anticelulitici.Disperseaza si recontureaza adipozitatile localizate.Stimuleaza eliberarea toxinelor din celule si transferul lor in sistemul limfatic.Efect defibrozant, benefic asupra tratarii ridurilor si vergeturilor.Efect de stimulare metabolica.Exfoliante non-agresiv, cu efecte asupra acneei.Activeaza micro-circulatia prin actiune termica.

...
MICROCURENTI - ULTRATONE FUTURA PRO ( ANGLIA )

Procedura se realizeaza cu ser sau fiola cu activi concentrati in functie de piele. Elibereaza semnale pentru regenerarea celulara a pielii si cresterea absorbtiei ingredientilor hidradanti.

...
PARAFANGO - ANESI ( SPANIA )

Parafina + namol marin - un superlativ anticelulitic, folosit in Europa si SUA, recunoscut pentru rezultatele extraordinare pe care le are in lupta contra celulitei. Dupa prima sedinta rezultatele sunt vizibile, ameliorand "stratul de coaja de portocala". Dupa un tratament intensiv puteti elimina pana la 1 grad de celulita si da jos peste 5 cm in circumferinta.

...
CIOCOFANGO - ANESI ( SPANIA )

Chocofango, este un produs recomandat atat persoanelor ce doresc sa-si remodeleze corpul frumos si fara urma de vergeturi, cat si celor cu vergeturi deja existente. Gratie proprietatilor emoliente ale uleiului de migdale, chocofango este un excelent tratament pentru pielea uscata, echilibrand nivelul de hidratare al pielii, lasand-o neteda si catifelata.

...
IMPACHETARE CU CREMA TERMOREDUCTOARE

Acest tip de impachetare are o multime de beneficii, dintre care putem enumera: reducerea stratului adipos, eliminarea toxinelor accumulate in corp, eliminarea apei retinute in corp, redarea elasticitatii pielii, eliminarea aspectului de coaja de portocala, imbunatatirea circulatiei sanguine, eliminarea celulitei.

Categorii
Date de contact
0722657407
Bd. Carol I, nr. 37, ap. 2,
Distribuie